Montare Faruri Angel Eyes

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Montare Faruri Angel Eyes

salut , am achizitionat o pereche de faruri angel eyes dar nu stiu daca ma pricep la montarea lor.Am fost la un service iar cei de acolo mi`au spus ca ma costa 150 ron.ce`i drept este cam mult , zic eu
    stiti pe cineva care monteaza faruri ? sau .. sa incerc sa le montez chiar eu . am inteles ca pentru schimbarea farurilor trebuie data bara jos din fatza.. o zi buna si astept parerile voastre

eu zic sa le montezi tu... nu este extraordinat de greu insa nici usor nu o sa iti fie... in primul rand trebuie data bara jos. Asta e cea mai grea operatie. Are destul suruburi... cred ca peste 12-14. Cele mai multe sunt in partea de jos a barii si pe partea care se imbina cu aripa... acolo e unul la care ai acces mai greu si o sa te chinui ceva. in rest mai ai 4 sus de tot si cam aia e. Farurile au 3 suruburi, parca, si trebuie sa desfaci firele de alimentare si cablul de reglaj... Nu e dificil ci trebuie doar sa ai grija... daca te hotarasti sa le desfaci tu pana la urma f bine... mai cere sfaturi pe aici... daca nu atunci eu zic ca nu merita sa dai 150 de roni pentru montaj...
    PS: le fac eu cu 100 Roni... (glumeam:p)
    sigpic

Comment

angel eyesurile bat la fel ca si cele stock ? sau mai slab.. sa stiu daca le montez sau nu

Comment

exita thread in care se discuta despre eficienta lor .Daca te mai intereseaza alte detalii despre montaj,daca nu ...aici se inchide.
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google