Prelungire Neagra Sub Bara!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Doar estetic !
    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

asa dar doa nise poze cu modelele de prelungiri se poate si daca nu va e cu derans si pentru modelul nou(face-lift)
      si daca ma superi nu-i asa ca e

Comment

Ionelu..acestea sunt universale !
        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

multam pentru informatie dar totusi se poate niste poze
          si daca ma superi nu-i asa ca e

Comment

) Foarte interesanta varianta ta Jok3r Si e super ok, adica se vede foarte bine
            Totusi as vrea sa stiu de la ce masina straina se potriveste pe logan.
            @danielliviu: Bine ca mi-ai spus ca cea de la opel e in "neregula" ca de vreo 2 zile le suspectez )

Comment

@zevzec, uite aici cum arata prelungirea de la opel (loganul albastru, EMY). Doar ca la Opel este din 2 bucati, care se imbina la mijloc. Adaptata la Logan - si a 3-a bucata (indiferent stanga/drepata) din care se foloseste doar o parte.
              GL-22-TOF

Comment

Se vede cam nasol :| Aia e de opel? La opel vine in parti mai mare si pleaca spre centru cu dimensiuni mai mici, daca intelegi ce vreau sa zic.. Aia nu arata ca ar fi o "parte" din opel..

Comment

Originally posted by Thejock3r View Post
                  hehe..evident varianta "taraneasca " este si cea mai ieftina . aprox 9 lei bagheta de 2 metri de plinta plus 4-6 autofiletante negre sa nu se vada ;)
                  Cealalta varianta e undeva la 50-100 ron !

Numai bine ,

Te rog spune mai in detaliu cum se realizeaza varianta "tiganeasca" ..poate 1-2 poze in detaliu...sunt interesat de varianta si chiar vreau sa-ti "fur " ideea

Comment

pretul unei plinte din plastic este 15.99 ron in bricostore am gasit eu

Comment

NU a incercat nimeni prelungire bara de la Sandero. Ar trebui sa fie cam la aceleasi dimensiuni (ma refer la lungime).

Comment

din cate am auzit este putin mai scurta.

eu mi-as pune si plinta, dar mi-e cam 'mura' sa gauresc spoilerul
                        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

pai orice prelungire iti pui tot trebuie gaurit spoilerul
                          sigpic

Comment

stiu ca trebuie gaurit. ma refeream ca mi-as pune prelungire sau plinta, dar parca nu ma lasa inima sa gauresc spoilerul. nu m-am referit ca doar la plinta trebuie gaurit
                            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Originally posted by tudor-d View Post
                              NU a incercat nimeni prelungire bara de la Sandero. Ar trebui sa fie cam la aceleasi dimensiuni (ma refer la lungime).
                              Prelungirea de Sandero este mai scurta decat bara de la Logan.Am masurat...cam cu 5 cm in fiecare parte.
                              sigpic

Comment

Am eu o astfel de prelungire de sandero pe fata. Eu zic ca vine bine! In plus mi-am mai pus doua proiectoare mici in locul gurilor de aerisire.
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google