Prelungire Neagra Sub Bara!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Thejock3r View Post
    stimmmmmmmmmmm e vb de prelungirea neagra de sub bara !
    Te rog da si tu detalii despre cum ti-ai facut tu prelungirea ...ce fel de plinta, cum ai dat gaurile..2,3 poze in detaliu sa vedem si noi cum arata.. multumim anticipat!

Comment

Plinta fiind de plastic se muleaza pe bara , inclusiv la colturi. Daca nu se muleaza cum trebuie dati-i pe interior f putin cu bricheta pana cand plasticul devine putin mai flexibil. Se pun autofilentante de rigips cate vrei ( eu am pus cat mai rar dar cat sa nu se vada printre plinta si bara ) si gata
      Pentru a acoperi capetele autofiletantelor prinse in bara mai e varianta de a se infileta mai tare ptr a permite acoperirea cu mastic !
      Cateva poze:
      Attached Files
      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Originally posted by Thejock3r View Post
        Plinta fiind de plastic se muleaza pe bara , inclusiv la colturi. Daca nu se muleaza cum trebuie dati-i pe interior f putin cu bricheta pana cand plasticul devine putin mai flexibil. Se pun autofilentante de rigips cate vrei ( eu am pus cat mai rar dar cat sa nu se vada printre plinta si bara ) si gata
        Pentru a acoperi capetele autofiletantelor prinse in bara mai e varianta de a se infileta mai tare ptr a permite acoperirea cu mastic !
        Cateva poze:
        ms mult de tot... o sa incerc week-endul urmator!

Comment

cred ca mai bn ar merge decat plinta coltare de plastic si nu s-ar mai vedea holsuruburile.

Comment

fiecare face cum poate ! eu n-am cum sa ma bag prea mult sub masina pentru ca e si asa cam joasa !!
            sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

super tare cu plinta dar o alta modalitate de prindere nu ar fi ???

Comment

Asta am gasit eu pe google.Oare nu se poate comanda la dealer?
                Attached Files
                Cumpar volan de Duster

Comment

Se da la pachet numai cu motorul eco2...Glumeam! Aia e o masina de prezentare eco2, iar buza aia imbunatateste probabil emisia de CO2 de la 121 la 120 g/km...

Comment

Poate ca cel care a facut masina pe calculator isi doreste si el o prelungire neagra sub bara)))
                    Cumpar volan de Duster

Comment

poza pusa de sobon e una facuta pe calculator pun pariu. sau cel putin modificata. ia uitati-va la oglinzile exterioare sa vedeti o diferenta
                      @detail: am vazut mcv in showroom si avea pe usa mica din spate aptibild verde pe care scria ECO2
                      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Loganul ala din poza de care tot discutati, a facut cursa pentru consum redus in China, acum vreun an, si chiar asa arata. Masina exista, iar poza este una de promo a fabricantului, de aia arata asa de retusata pe calculator.

Comment

Salut,cine vrea prelungire de bara de logan(e mai lunga decit cea de sandero)am eu de vanzare.Pentru detalii intrati pe link-ul din semnatura.
                          Numai bine.
                          Last edited by Augustin-Yng; 9 July 2009, 20:20.
                          Un Logan----YNG-----
                          Numai bine.

Comment

Lama supla de sub bara fata are rol de imbunatatire aerodinamica. E un deflector de aer. La fel si bavetele (un fel de aparatori de noroi la pasajele spate).

Comment

Cine doreste?
                              Numai bine.
                              Un Logan----YNG-----
                              Numai bine.

Comment

omule da nu era mai bine sa pui o poza direct...ca am stat si m-am plimbat pe 2 thread-uri pana sa gasesc poza

No offence

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google