Originally posted by Thejock3r
View Post
Prelungire Neagra Sub Bara!
Collapse
X
-
Plinta fiind de plastic se muleaza pe bara , inclusiv la colturi. Daca nu se muleaza cum trebuie dati-i pe interior f putin cu bricheta pana cand plasticul devine putin mai flexibil. Se pun autofilentante de rigips cate vrei ( eu am pus cat mai rar dar cat sa nu se vada printre plinta si bara ) si gata
Pentru a acoperi capetele autofiletantelor prinse in bara mai e varianta de a se infileta mai tare ptr a permite acoperirea cu mastic !
Cateva poze:sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Originally posted by Thejock3r View PostPlinta fiind de plastic se muleaza pe bara , inclusiv la colturi. Daca nu se muleaza cum trebuie dati-i pe interior f putin cu bricheta pana cand plasticul devine putin mai flexibil. Se pun autofilentante de rigips cate vrei ( eu am pus cat mai rar dar cat sa nu se vada printre plinta si bara ) si gata
Pentru a acoperi capetele autofiletantelor prinse in bara mai e varianta de a se infileta mai tare ptr a permite acoperirea cu mastic !
Cateva poze:
Comment
-
Asta am gasit eu pe google.Oare nu se poate comanda la dealer?Attached FilesCumpar volan de Duster
Comment
-
poza pusa de sobon e una facuta pe calculator pun pariu. sau cel putin modificata. ia uitati-va la oglinzile exterioare sa vedeti o diferenta
@detail: am vazut mcv in showroom si avea pe usa mica din spate aptibild verde pe care scria ECO2Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Salut,cine vrea prelungire de bara de logan(e mai lunga decit cea de sandero)am eu de vanzare.Pentru detalii intrati pe link-ul din semnatura.
Numai bine.Last edited by Augustin-Yng; 9 July 2009, 20:20.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
Comment