Prelungire Neagra Sub Bara!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Am pus si o poza,pentru a nu mai cauta foarte mult.
    Prelungirea e de ph.2(mai lunga)decit cea de sandero.
    Numai bine.
    Attached Files
    Un Logan----YNG-----
    Numai bine.

Comment

eu tot plinta mi-am pus si zic ca da foarte bine.....multam Jockere ....
      Attached Files
      Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

Salut.Cred ca am ramas dator cu o poza,si anume.Prima data cind am montat prelungirea nu am avut spatiu suficient.Azi am gasit o rampa si am renediat pozitia prelungiri de bara.Arata mult mai bine acum.
        Numai bine.
        Attached Files
        Un Logan----YNG-----
        Numai bine.

Comment

Daca ,mai vrea cineva,aici sunt(intrati pe link-ul din semnatura)
          Numai bine.
          Un Logan----YNG-----
          Numai bine.

Comment

gaurile alea 2-a din prelungire au un rol anume?
            eu as vrea...dar fara gauri...
            Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

propun sa veniti cu solutii de acoperit acele 2 gauri, ca e pacat de ea ca arata bine si materialul la fel
              sigpicMy ride

Comment

nu cred ca sunt degeaba acolo...reformulez..sper sa nu fie degeaba acolo..ca estetice nu sunt...
                Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Fratilor eu zic ca da foarte bine prelungirea asta de bara pe masina,dar nu este utila mai deloc.
                  Daca dai de o bordura mai inalta la o parcare risti sa lasi bara la fata locului si sa mai risti sa avariezi si bara originala a masinii.
                  Nu de alta dar eu vad aici la mine pe Calea Rahovei dupa balcon cati isi trosnesc barile de bordura trotuarului de mi se face mila mie de masina lor dar mai ales si de felul cum se aude acel harjait de ma sperii eu din casa care stau la etajul 4.Si sincer va spun ca sunt multi care patesc acest lucru.
                  Apoi ii vad cum se dau jos din masina si se iau cu mainile de cap ca mai bine nu isi puneau asa ceva pe masina ca dupa ce au mai dat si bani pe aceasta prelungire au mai stricat si bara originala.
                  Sa nu mai vorbesc aici de masinile cu garda joasa gen peugeot,bmw,etc..ca este si mai mare tragedia.

Comment

in ct nu prea avem borduri inalte + ca eu am si arcuri sport si e si mai jos cu prelungireea asta sigur nu mai bag mana sub bara )
                    sigpicMy ride

Comment

Atunci sa te feresti de Bucuresti ca daca vii prin orasul asta sigur lasi bara pe undeva amintire, pe vreun bulevard si din neatentie sa dai in vreo bordura,gura de canal mai inalta fata de carosabil,etc..nu cred ca o sa mai vrei sa calci prin Buc.
                      Apropo,sa mergi cu masina pe stradutele din cartierul Militari(JALE MAREEE).
                      In viata mea nu o sa mai merg pe acolo ca sa trec de pe Iuliu Maniu pe Bd.Timisioara,adica pe strazile Rasaritului,Leota,Valea Lunga,etc...
                      Repet Jale Mare in acea zona de am zis ca raman si fara roti pe acolo nu doar fara bari.
                      Pt. cei ce stau in zona Militari cred ca fac destul de des schimbul de planetare,pivoti,bucsi etc...iar si cei care stau in Bucuresti si stiu zona asta minata ca dupa razboi ROG A STA DEPARTE de strazile astea.
                      Sa vezi cand ploua ca nu mai stii pe unde sa o iei.
                      Scuze de off topic, dar nu mam putut abtine.Am ramas socat de cum se prezinta strazile acolo si sincer am strans din c....r rau de tot.

Comment

Originally posted by mumus View Post
                        gaurile alea 2-a din prelungire au un rol anume?
                        eu as vrea...dar fara gauri...
                        Salut.Fara gauri nu am asa le aduc(probabil au un rol ascuns)nu cred sa aibe un rol.asa-i si pe sandero.Ca si material e foarte flexibil,deci ne se poate rupe(nu-i casant).
                        ---[propun sa veniti cu solutii de acoperit acele 2 gauri, ca e pacat de ea ca arata bine si materialul la fel ]-solutii asteptam sa faca cineva o modificare ceva.(cred ca era mai simplu sa lase bara intreaga,fara a mai da acele gauri).
                        ---[Fratilor eu zic ca da foarte bine prelungirea asta de bara pe masina,dar nu este utila mai deloc.]-vorba lui crististreulea-mai cistigi ceva CaiPutere-e vorba de aspect.
                        ----[Atunci sa te feresti de Bucuresti ca daca vii prin orasul asta sigur lasi bara pe undeva amintire, pe vreun bulevard si din neatentie sa dai in vreo bordura,gura de canal mai inalta fata de carosabil,etc..nu cred ca o sa mai vrei sa calci prin Buc.]-oare cu cit crezi ca se lasa mai jos,se micsoreaza distanta dintre bara originala si carosabil cu 2-3cm.Oare cit sa fie de inalta gura de canal?Crezi ca daca nu ai avea aceea prelungire,nu ai lasa bara in acel loc daca ai da cu bara intr-o bordura sau ceva de genul asta?
                        In fine!Daca e cineva amator,stie unde ma gaseste.Nu pot comvinge pe toata lumea,mie unul i-mi place cum da pe masina.si acum nu incep sa sar toate bordurile,sa vad daca pot lasa bara pe undeva.
                        Numai bine.
                        Un Logan----YNG-----
                        Numai bine.

Comment

23 yng eu am fost la tine in Mioveni si nu aveti pe acolo ce este prin Bucale.
                          Dupa cum am zis mai sus da bine pe masina,chiar foarte bine,dar o sa iti pun o poza cu bordura de pe aici si o sa vezi ca aia 2-3 cm conteaza foarte mult.O sa pozez chiar un logan si o sa vezi din poza distanta ramasa dintre bara si bordura.
                          Iar la noi pe aici ,sunt si guri de canal inalte si chiar si fara capace, asta nu ai da unde sa stii dacat daca ai ajunge prin Bucale.
                          Toate cele bune si tie si nu te supara pe mine,dar chiar da foarte bine pe masina si mi-as pune si eu asa ceva ,darrr la noi chiar trebuie sa te urci pe bordurile astea nenorocite(BORDURILE LUI VIDEANU),ca sa nu lasi spatele masinii in strada,sau laterala masinii prea in strada si sa te loveasca trolee,autobuze,tramvaie,etc...
                          Mioveniu tau este mic ca oras,este cu mult mai frumos ca Bucurestiu,dar nu este la fel de aglomerat ca orasul asta Buc.

Comment

Salut.Nu te contrazic,eu nu traiesc in bucuresti,e adevarat am trecut de citeva ori,dar nu am fost nevoit sa parchez(bucuresti noi)am tras in curte la o matusa a mea.
                            La voi e nasol cu masinile,parcari si foarte incurcat ca si oras.(poate pt. voi e altfel,sunteti invatati ).
                            Numai bine si aveti grija cu "bordurile lui videanu".
                            Un Logan----YNG-----
                            Numai bine.

Comment

Salut! A incercat cineva sa monteze o prelungire de Renault Laguna 1! Arata bine si am vazut-o montata pe multe masini.

Comment

Salut.Poti pune o poza cu aceea prelungire.
                                Numai bine.
                                Un Logan----YNG-----
                                Numai bine.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google