salut!plinta aceea pe care ati pus-o voi e neagra complet?am cautat de mi-au sarit capacele si n-am gasit decat neagra cu un model care imita lemnul....
Prelungire Neagra Sub Bara!
Collapse
X
-
Salut am eu de vanzare vezi o poza la postul #63,pe pagina asta.
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
salut
Salutare baieti referitor la varianta ''taraneasca'' pentru prelungire neagra sub bara Thejock3r despre asa ceva ii vorba numai pe negru? sau da mai multe detalii cum ai cerut la nenea de la Bricostore vezi un pic linku ceva de genu? http://www.1001case.ro/Constructii-P...?comefrom=link merci mult is interesat de subiect
Comment
-
Salut.
Mai am 4 bucati de prelungire,originala se pune pe variantele pt. export.
Merge si pe ph1,berlina,mcv
Pret 70lei.
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Salutare. Sau mai puteti incerca varianta asta. Stiu ca nu e foarte bine prinsa dar oricum bara trebuie schimbata... asa ca.....Pentru lamurire, e tot plinta. Multumim The Jock3rAttached FilesGive a man a knife and he will survive give a man an axe and he will be a king
Comment
-
maine am de gand sa ma duc sa imi cumpar si eu o plinta de parchet sa imi pun pe al meu logan, numa k am niste intrebari, cum ai curbat plinta, ai incalzit-o? Ai dat pe ea ceva inainte sa o vopsesti ca sa nu ii sara vopseaua? si ultima ar fii cum se prinde? As fii recunascator daca m-ati lamurisigpicMY RIDE http://www.loganclub.ro/forum/db_05_ucn-t19244p6.html
Galagieee- http://www.youtube.com/watch?v=F5xx5sWrXk0
Comment
-
-
Originally posted by Ivan Marian View PostFratilor eu zic ca da foarte bine prelungirea asta de bara pe masina,dar nu este utila mai deloc.
Daca dai de o bordura mai inalta la o parcare risti sa lasi bara la fata locului si sa mai risti sa avariezi si bara originala a masinii.
Sa nu mai vorbesc aici de masinile cu garda joasa gen peugeot,bmw,etc..ca este si mai mare tragedia.
Am citit o carte despre dinamica vehiculelor(pentru servici) si acolo spune ca prelungirea barei fata in partea de jos imbunatateste aerodinamica masinii pentru ca va circula mai putin aer pe sub podeaua masinii.
La masinile de serie podeaua masinii contine suprafete ce creeaza turbulente (esapament, articulatii etc.).
La masinile sport podeaua masinii este plata tocmai din considerente aerodinamice.
Pentru ca o podea plata ar fi costisitoare la masini de mare serie, se prefera aceasta "fusta" pentru a micsora cantitatea de aer ce trece pe sub podeaua masinii.Logan GPL 1.4
Comment
-
Buna. Scuze dar nu am mai intrat de mult pe aici. Plinta e cumparata din Practiker si nu am cerut la nimeni nimic. M-am dus si am ales-o, desi initial cautam plinta lui Jock3r. De prins este prinsa in suruburi pentru rigips infiletate direct in marginea pe care o are plinta.Give a man a knife and he will survive give a man an axe and he will be a king
Comment
-
plinta se gaseste neagra, sau trebuie vopsita ? si-a pus cineva si pe spate ? ca as vrea sa imi pun si nu stiu cum arata
Comment
-
Originally posted by stolniceanulucian View PostSalut,
Am citit o carte despre dinamica vehiculelor(pentru servici) si acolo spune ca prelungirea barei fata in partea de jos imbunatateste aerodinamica masinii pentru ca va circula mai putin aer pe sub podeaua masinii.
La masinile de serie podeaua masinii contine suprafete ce creeaza turbulente (esapament, articulatii etc.).
La masinile sport podeaua masinii este plata tocmai din considerente aerodinamice.
Pentru ca o podea plata ar fi costisitoare la masini de mare serie, se prefera aceasta "fusta" pentru a micsora cantitatea de aer ce trece pe sub podeaua masinii.
sigpic
Comment
Comment