Prelungire Neagra Sub Bara!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

este cu 10-15 cm mai scurta si arata urat ...
    cand o sa se incalzeasca imi pun si eu plinta
    Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

plinta trebuie sa se monteze cand va fi cald. odata cu aparitia gerului sunt sanse sa se sparga singura....spor la plintare
      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

am stat si am studiat prelungirea care o are renault kangoo....oare vine exact ca cea de sandero ?
        Vazut azi un logan 1.2 prin oras , care vine cu prelungirea din fabrica ..este putin mai lunga decat cea de sandero..adica nu raman acei 3 cm intre prelungire si marginea barii

Comment

prelungiri

prelungirile [taranesti] cum le zice cineva le-am luat dintr-un magazin de piese auto din tg-jiu , acum PICT0454.JPG (1.89 MB)
          PICT0457.JPG (1.91 MB)
          PICT0436.JPG (1.91 MB)
          PICT0455.JPG (1.91 MB)

Incarcare Fisier(e) - Asteapta te rog
          pretul este de 100 ron setul
          Attached Files

Comment

uite una luata de la yng (vine chiar pana in margine..nu e mai scurta...probabil e doar iluzie optica)
            Attached Files
            Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

da bre..o fi venind, dar nu vezi ca in colturi e sub bara?? daca ai pune-o dreapta sigur nu ti-ar ajunge materialul. Unul mie nu-mi place dar poate e vorba doar de gusturi...
              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Am studiat si eu threadul cu prelungirea barii din fata cu plinta de parchet.Iese superb intradevar dar am o problema cam imi sa re vopseaua de pe ea.Ce as putea sa fac?

Comment

Acel prag sau (buza ) cum se mai numeste se gaseste in targ in Vitan cred ca gasesti sigur
                  sigpic

Comment

C:\Documents and Settings\Dany\Desktop\poze2\Imag208.jpg

.......
                    sigpic http://www.loganclub.ro/forum/my_dni-t26357.html

Comment

• prelungirea asta de sandero arata cumva din partea frontala dar in lateral .....
                      Attached Files
                      sigpic http://www.loganclub.ro/forum/my_dni-t26357.html

Comment

• Pana la urma de unde luam cea mai ieftina prelungire dinasta de sandero sa o montam si noi pe masinile noastre?
                        sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00

Comment

• plinta

cea mai ieftina metoda ramane plinta de parchet las pozele sa vorbeasca
                          ps: montata de Thejok3r
                          Attached Files

Comment

• Prelungirea respectiva de bara se da standard pe Logan 1.2 (e cea de pe sandero).

Comment

• E lemn sau plastic ? daca e rigida..e nasol , arata bestial..dar ptr mine conteaza sa nu se rupa daca o agat.
                              Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Foarte tare perchetu' pe logan.
                                Si eu o sa imi pun dar o sa ma gandesc la o alta prindere ,ca sa nu se vada prea tare partea de rigips.

To mumus -- e de plastic si relativ flexibila
                                Iara m-am culcat tarziu...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google