Prelungire Neagra Sub Bara!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mumus sunt la a 2 plinta pe prima am rupto in dreapta in zapada anu asta si apoi a 2 oara in partea stanga
    este destul de flexibila nu se rupe asa usor numai ca eu am rupto dand cu spatele
    gheumm----eu nu stiu unde vezi tu parte de rigips deoarece este pe interior si oricum nu se vede din avion

Comment

• Originally posted by Ady-bac View Post
      cea mai ieftina metoda ramane plinta de parchet las pozele sa vorbeasca
      ps: montata de Thejok3r
      spune mi si mie ce e aia si de unde sa cumpara. cum se monteaza ? ce e aia plinta de parchet ca nu stiu. holsuroburi sau adeziv ? merci

Comment

• Originally posted by marx View Post
        spune mi si mie ce e aia si de unde sa cumpara. cum se monteaza ? ce e aia plinta de parchet ca nu stiu. holsuroburi sau adeziv ? merci
        se gaseste in bricostore .se monteaza destul de usor ,este bucatica optionala care se pune pe perete jos la montarea parchetului (pe marginea lui mai exact) este prinsa cu autofiletante pret aproximativ 15-20 ron

Comment

• Am gasit prelungire neagra de pus sub bara de sandero la Kalimera22 de la bucuresti ...astept sa mi-o trumita cu 40 ron+transport ...dupa ce o primesc si o montez am sa revin cu fotografii!!!
          Last edited by ciuciosu; 14 March 2010, 22:54.
          sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00

Comment

• Ady-bac - a trebuie sa demomntezi bara ca sa o montezi?
            Viteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
            sigpic

Comment

• Originally posted by Ady-bac View Post
              se gaseste in bricostore .se monteaza destul de usor ,este bucatica optionala care se pune pe perete jos la montarea parchetului (pe marginea lui mai exact) este prinsa cu autofiletante pret aproximativ 15-20 ron
              am fost in bricostore si nu am gasit nimic sa semene cu ce ai tu. as veni eu pana la tine sa ne intalnim sa vad cu ochiul meu ce trebuie. sau poate ne vedem la un fulger

Comment

• Domnilor mergeti si cereti plinta de parchet se gasesc mai peste tot la depozite de materiale de constructii.
                Mi-am pus si eu pe al meu golan dar am o problema incepe sa imi sara vopseaua de pe ea.
                @Ady-bac Am vazut ca ai vopsit-o negru imi potzi spune si mie ce ai folosit sa nu iti sara vopseaua.

Comment

• este neagra..nu e vopsiata.se gasesc si negre direct din magazin.
                  sigpic

Comment

• Originally posted by hd06usj View Post
                    Domnilor mergeti si cereti plinta de parchet se gasesc mai peste tot la depozite de materiale de constructii.
                    Mi-am pus si eu pe al meu golan dar am o problema incepe sa imi sara vopseaua de pe ea.
                    @Ady-bac Am vazut ca ai vopsit-o negru imi potzi spune si mie ce ai folosit sa nu iti sara vopseaua.
                    nu este vopsita asa am primit-o
                    incearca sa dai cu niste primer (grunt)

Comment

• da...ia-o cu putin jmilgher cu o granulatie mica la umed,dai cu putin primer(grund) pentru plastic,2-3 straturi vopsea...si gata..nu se mai cojeste.sau varianta mai usoara..cauta una deja neagra:P
                      sigpic

Comment

• Ms mult pt sfaturi baieti!
                        Atunci o sa ma pun pe cautat direct neagra.

Comment

• Iata si fotografiile promise!!!
                          Acu nu stiu daca sa o las asa neagra foto 2 sau sa vopsesc extremitatile albe ca in fotografia 1 ..voi ce ziceti?
                          Attached Files
                          sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00

Comment

• vine cam aiurea ca e scurta! umblati pe la dezmembrari si lauti de opel..skoda..alte masini..sa se potriveasca...
                            sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• da..chiar nu vinde bine.
                              sigpic

Comment

• Pentru PH2 este o astfel de prelungire la dealer, undeva pe la 350lei.
                                La unele modele de PH2 vin montate din fabrica, plus ceva deflectoare de aer (sau aparatori) din plastic montate pe caroserie, in fata rotii din spate.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google