Imbinare bara fata cu aripa.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Este normal sa nu vezi mizerie pe aripa....pe exteriorul ei... mizeria se prelinge pe interiorul aripii, ce trece de aparatorile de noroi din pasajul rotii.

Ceea ce vezi tu scurs pe bara este mizeria ajunsa pe spatele aripii...care s-a prelins. Este ok, doar ca la tine este mai multa

am atasat o "opera de arta" in care este exemplificat fenomenul... (deh, daca sunt fizician, lucrez cu fenomene)
    Attached Files
    e-mail: office@stickere.info

Comment

deci e de sub aripa. poate o fi distanta mai mare intre cele 2 la mine, de asta e asa accentuat decat ar fi normal.
      cred ca daca pun putin silicon intre cele 2 nu mai am probleme. acum ... sper sa nu-mi afecteze aripa, fiind expusa mai mult la apa, e posibil sa se usuce mai greu.

Comment

Misto fenomenul asta fizic la tine maustec.eu de 2 luni nu am mai spalat masina pana ieri si am mers si prin ploi si prin zapada cand a fost si nu am asa ceva pe bara.
        Pune si tu niste aparatori de noroi si ai rezolvat problema definitiv.
        Si apropo nu pune silicon pt. ca tot noroiul o sa se straga acolo si o sa faci o frumusete de rugina pe aripa.asa ca pune aparatorile de noroi .........sunt cele mai utile

Comment

vezi, totodata sa nu ai pb. cu aparatorile de noroi, din pasajul rotii....pe interior, deasupra rotii, este o aparatoare din plastic...
          e-mail: office@stickere.info

Comment

Originally posted by Ivan Marian View Post
            Misto fenomenul asta fizic la tine maustec.eu de 2 luni nu am mai spalat masina pana ieri si am mers si prin ploi si prin zapada cand a fost si nu am asa ceva pe bara.
            Pune si tu niste aparatori de noroi si ai rezolvat problema definitiv.
            Si apropo nu pune silicon pt. ca tot noroiul o sa se straga acolo si o sa faci o frumusete de rugina pe aripa.asa ca pune aparatorile de noroi .........sunt cele mai utile
            fenomen fizic sau nefizic, nu stiu ce vrei sa spui. la fel ca si la tine, masina a fost spalata acum aprox. 2 luni, exploatata in regim normal, pe vremea care e la fel mai in toata tara, asfalt.
            eu zic ca aparatorile de noroi sunt inutile pentru cazul de fata.

cred ca mai degraba este ceva in neregula cu aparatoarea din plastic de care zice alexyno.

Comment

N-ai nici o problema...Uita-te mai atent la Logan-uri murdare si mai ales la cele care au rulat pe umezeala sa vezi urme exact pe zonele alea...diferenta e ca majoritatea Loganurilor au spoilerul cu portiunea aia neagra si nu se observa asa rau
              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Originally posted by maustec View Post
                va salut!

nu inteleg de unde mizeria din imagini!!!
                si pe stanga si pe dreapta e aceeasi problema. ma intreb ca parca AR FI DE SUB MASCA, si nu cred ca e normal daca e asa.
                sau sa fie datorita formei, mizeria sa fie impinsa de curenti in extreme ?

am analizat mai multe masini pe aceeasi vreme de ploaie, si mizeria respectiva nu este prezenta...
                poate o fi mai pronuntat la mine, fiind masina alba.

nu stiu!!!
                daca te uiti atent dinspre roata prin interiorul barii la imbinarea barii cu aripa este o gaura nu pra mare eu am astupat-o cu plastelina pt ca in timp ea se ntareste si e simplu de inlocuit daca cumva dai bara jos
                si gata cu mizeria pe la far asa am facut si eu si e ok........

Comment

mai cu mizeria ai poti sa stai linistit se poate observa si al BMW mai vechii preblema e evidenta.....
                  si daca ma superi nu-i asa ca e

Comment

Nu inteleg cu ce deranjeaza chestia asta, ca doar nu se strica nimic...
                    Cel mai nou proiect auto din România!
                    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

@valeriuciprian,
                      sorry pentru deschidere de alt thread, am dat cautare cu titlul "noroi intre..." si nu am gasit acest thread.
                      Oricum asteptam solutii si nu comentarii la ce bun, sau ca nu deranjeaza, sau ca se gaseste pe masini "straine". Pe mine ma deranjeaza si am intrebat. Ma deranjeaza la fel de mult ca proiectoarele aprinse ziua sau ca furnirul "radacina de trandafir " pe consola centrala sau pe inele aeratoare.

Comment

se poate rezolva ,foarte simplu cu un cheder de la o firma de termopane ,l-am varat pur si simplu in spatiul dintre aripa si spoiler si este ok , .........
                        Attached Files
                        http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

ai demontat bara sau pur si simplu l-ai "varat" din exterior? Se vede?

Comment

cu ce va bateti capu si voi

intradevar am vazut si eu un logan ph2 alb azi la faculta in cluj si era super murdar in zona aia lucru care la ph1 nu l-am vazut.
                            oricum nu cred ca tre sa va bateti capul cu asa ceva.
                            si eu eram un impatimit al masinii curate sinsa cu vremea asta n-am spalat-o de 2 luni. numere stopuri si faruri si atat
                            http://www.loganclub.ro/forum/masinu...e-t742p11.html

Comment

Originally posted by detail View Post
                              ai demontat bara sau pur si simplu l-ai "varat" din exterior? Se vede?
                              vine ,,varat,, in fanta dintre aripa si spoiler si arata destul de bine ,am montat acelasi tip de cheder si in jurul semnalizarilor fata si in spate aceiasi operatiune . Cu proxima ocazie, am sa fac cateva poze mai detaliate si am sa le postez.
                              http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google