Cum Se Dau Jos Pleoapele Prinse Cu Silicon?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

n-am idee. adica nu am vazut pe nicaieri. poti incerca in brintex, e un stand cu prostii pentru masina, de unde mi-am luat si eu pleoapele, la gemenii langa hard discount(magazin non stop), pe carierei unde intoarce 14 si pe carpatilor la metrom(deschis si duminica). sau mai simplu, vi la intalnire si cineva o sa stie sa iti zica. treci si pe forum pe la brasov si trece-te pe lista la 'sa ne cunoastem mai bine' si te asteptam in fiecare duminica la ora 15 sub tampa in parcare, urcare de la universal
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

am facut itp-ul ieri si nu am comentat nimik de pleoapele de pe faruri ... o mika problema a fost cu pozitiile albastre..da le-am schimbat rapid cu becurile din plafoniera. )
      .....::::: Ambition 1.5 DCi :::::......

Comment

Si eu am facut ITP cu pleoapele montate de pe farurile stock. Acum ce sa zic..decat sa zgarii farul sau sa ramana lipici dinala sau sa le rupi..mai bine iti iei altele !
        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

poti incerca cu o lama de cutter sa o bagi sub mijlocul pleoapei si sa incerci sa tai siliconul pe mijloc iar apoi banuiesc ca se dezlipesc. Imi dau si eu cu parerea. Cu aer cald nu o sa reusesti deoarece siliconul rezista la temp destul de ridicate incat cred ca o sa topesti pleoapa si el tot nu cedeaza. Bafta.
          Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Comment

interesanta faza cu pleoapele. deci la anu nu o sa le dau jos decat daca comenteaza cineva de acolo
            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

cand am facut itp nu s-a legat absolut nimeni de pleoape.
              "daca ai sa intelegi sensul cuvintelor, aceasta este o comunicare, iar daca ai sa intelegi si sensul tacerilor, aceasta este o comuniune"

Comment

cu fenu ,nu merge ,am incercat ,am suflat aer fierbinte o zi intreaga , le-am rupt ,si o zi intreaga am incercat cu tot felul de substante si sfaturi si.......... greu de tot am reusit , farul din st.ii nou ca o fost plesnit dar pe cel din dr,inca se mai vad urme de silicon ,spurcata substanta , tot ce am incercat ,a dat gres , diluant ,spirt,benzina,acetona ,in doze mai mici sau mai mari , iar cu caterul incet ,incet ,binenteles cu zgarieturile de rigoare , neam veci, nu imi mai trebuie silicon si pleoape .........
                http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

rezultat oficial: pleoapele prinse cu silicon nu se dau jos intregi ......testat si aprobat
                  sigpic
                  Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

in weekend am observat ca una dintre pleoape nu era prinsa bine intr-un punct...asa ca am luat-o rapid jos si am pus-o iar. problema e ca dupa ce o iei jos (se ia foarte usor numa tre sa tragi un pik mai tare de ea) ramane siliconu pe far si pana il dai jos te ia naiba + ca nu poti sa il dai jos fara urme...tot mai ramne ceva, instrumentul folosit pt inlaturarea siliconului : orice obiect din plastic (racleta pt parbiriz) care sa aiba o margine mai subtire/ascutita cu care sa poti sa razi siliconul, dureaza putin da iese binishor.

Comment

exista solutii de curatire a siliconului [cautati mai atent pe la raionele din mag de bricolaj] eu folosesc la curatirea sticlei cind relipesc acvarii
                      baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele

Comment

eu le-am dat jos fara sa se rupa,si erau prinse cu silicon.dar le-am pus dupa cu banda dublu adeziva.sper ca nu ma pune sa le dau jos la itp ca oricum e neplacut sa le dai jos cu orice ar fi prinse
                        Logan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete

Comment

mie nu mi-o comentat nimik la itp de pleoape...singura problema au fost becurile de la pozitii ca erau cu tenta albastra ) (le-am schimbat rapid cu cele din lampa de pe plafon) :P

Comment

de asta e bine sa le pui cu dubluadezive ....nu ai probleme la dat jos.
                            Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

salut tuturor.sunt deacord cu mumus.Nu mai lipiti pleoapele cu silicon,superglue,moment sau altele.Folositi banda dublu adeziva.se gasesc in bucuresti la Carrefour si sunt destul de late aceste benzi.Aprox 10 ron.E foarte usor de dat jos in caz de ITP si daca raman urme de la banda dublu adeziva se curata usor cu acetona sau daca aveti(si e cel mai bun) alcool tehnic.nu matuieste farul si nici nu lasa urme.Eu am patit-o cu o pleoapa pe care nu am lipit-o bine si mi-a cazut.am curatat urmele de pe far cu alcool tehnic si nici nu se cunostea ca a fost ceva pe farul ala.
                              :smokespliff:viata e frumoasa doar daca stii s-o traiesti:dirol:

Comment

Ca sa dau ploapele jos ( de pe angel eyes ) mi-a luat o vesnicie si mi-am blestemat zilele Le-am dat jos cu lama unui cutter apoi am frecat cu smirghel de 2000 cu apa ( tot siliconul ramas) apoi am dat cu o solutie Xerapol pe geam ( ptr ca se matuieste )
                                sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google