Salut, stiti cumva cea mai simpla metoda de a da pleoapele jos de pe faruri? mi-am luat angel eyes si vreau sa le transfer. Cand le-am montat mi s-a recomandat sa le lipesc cu silicon pentru ca se dau jos usor. Multumesc
Cum Se Dau Jos Pleoapele Prinse Cu Silicon?
Collapse
X
-
nu stiu sigur dar poate doar tragi de ele ??
sau poate cu un fen din acela care incalzeste mai mult sa incalzesti putin sa sa inmoaie siliconu ....
incoodata spun nu stiu ma dau cu parerea...am fost maine voi fi ieri cine sunt eu ?...
YO2MKL
sigpic
-
Eu pe ale mele cand le-am dat prima oara jos a fost din cauza ca nu ma primea la ITP cu ele pe faruri,si ma-u obligat sa le dau jos acolo in curte la ei,ale mele erau lipite cu ceva adeziv de la Moment(se gaseste in tuburi ca si de silicon)am pus pe lateral pe interior la pleoape si abia sau dat jos,am tras de era fortat ca sa le dau jos(pleoapele mele sunt de fibra de sticla)nu sau rupt!dar ma ramas adeziv din acela pe far,iar cand mam chinuit sa-l curat(a venit jos in cele din urma)am reusit sa zgarii un pic farul,altcumva nu venea jos!Nu se prea vede asa de tare ca e zgariat,si nici nu obtureaza lumina!
Acuma le-am lipit cu silicon transparent,daca mai trebuie sa le dau jos, si ma gandesc ca poate cu un pistol cu aer cald,cum zice si wildserb sa sufli pe ele asa un pic ca sa-si dea drumu sa vina jos!sigpic
Comment
-
Originally posted by wizard24 View PostEu pe ale mele cand le-am dat prima oara jos a fost din cauza ca nu ma primea la ITP cu ele pe faruri,si ma-u obligat sa le dau jos acolo in curte la ei,ale mele erau lipite cu ceva adeziv de la Moment(se gaseste in tuburi ca si de silicon)am pus pe lateral pe interior la pleoape si abia sau dat jos,am tras de era fortat ca sa le dau jos(pleoapele mele sunt de fibra de sticla)nu sau rupt!dar ma ramas adeziv din acela pe far,iar cand mam chinuit sa-l curat(a venit jos in cele din urma)am reusit sa zgarii un pic farul,altcumva nu venea jos!Nu se prea vede asa de tare ca e zgariat,si nici nu obtureaza lumina!
Acuma le-am lipit cu silicon transparent,daca mai trebuie sa le dau jos, si ma gandesc ca poate cu un pistol cu aer cald,cum zice si wildserb sa sufli pe ele asa un pic ca sa-si dea drumu sa vina jos!sigpicLogan 1.4 Dynamic Blue
Comment
-
Daca trebuie sa le dau jos cand o sa fac ITP-ul e cam nasol ca sunt lipite cu banda dublu adeziva + la greu silicon pentru lipit parbrize.
Mai bine schimbfarurile.
On topic: Poti sa incerci cu un feon dar nu prea cred ca reusesti mare lucru.sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
-
FRATILOR NORMA CA TREBUIE DATE JOS PT CA TREBUIE FACUTA POZA DIN FATA LA MASINA...SI EU trebuie sa fac itp cat de curand,am vb cu cineva de acolo si trebuie date jos!se dau jos cam greu,dar asta e1Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
-
eu le-am lipit cu banda dublu adeziva si nu am nici o problema cu ele.
@stresu: nu se potrivesc pleoapele de pe farurile stock pe cele angels!!! pentru farurile angels exista pleoape speciale, asa ca nu te mai chinui daca gasesti pe cineva sa le cumpere cu pleoape cu totLast edited by B 83 RMJ; 9 February 2009, 14:57.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Originally posted by alindrgn View Posteu le-am lipit cu banda dublu adeziva si nu am nici o problema cu ele.
@stresu: nu se potrivesc pleoapele de pe farurile stock pe cele angels!!! pentru farurile angerls exista pleoape speciale, asa ca nu te mai chinui daca gasesti pe cineva sa le cumpere cu pleoape cu tot
sigpicLogan 1.4 Dynamic Blue
Comment
-
de ce sa nu se potriveasca? forma farurilor e aceeasi, doar continutul difera....
Comment
-
pleoapele pentru angels-uri sunt diferite. vezi poza. ca tu iti pui de alea normale, problema ta. dar eu sunt de parere ca ori pui din astea de angels, ori nu mai pui.
Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
Comment