Angel Eyes: Legal Sau Nu?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Da, m-am hotarat....am sa imi montez farurile si lampile si o sa vand lampile vechi. Am sa pastrez farurile originale si in august cand merg la ITP le pun la loc. Dupa ITP.....iara jos ). Cred ca se merita sa faci chestia asta odata la 2 ani ca sa nu ai probleme
    sigpic
    Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

Itp-ul nici nu se pune problema sa nu il iei,atita timp cit farurile sint reglate bine si corespund ca wattaj si ca si culoare . In rest,nu exista articol de lege prin care te-ar putea da inapoi. Dan sa ma contrazica daca gresesc. Dar nu cred ca gresesc deoarece cei de la rar nu au zis nimic.

Comment

fratilor de ce va chinuiti ?

chiar nu inteleg care e problema . vad cum toti isi dau cu parerea si toti spun ce ar crede ei ca e legal . sicer e o pierdere de timp . ca sa incheiem discutia pentru totdeauna am dat un mail la rar si i-am intrebat acum astept raspunsul lor care sper sa il am maine si voi reveni cu un reply pt a nu mai avea pareri ci doar certitudini

Comment

destin124-acelasi lucru l-am facut si eu,vei primi o adresa unde sa trimiti intrebarile tale.
          (eu asa am primit-si nu am mai trimis nimic,nici o scrisoare).Poate vei avea tu sansa sa-ti raspunde pe mail.Succes.Si asteptam raspunsul de la RAR.
          Va salut.
          Un Logan----YNG-----
          Numai bine.

Comment

Asa cum am promis uite raspunsul!

Nu stim ce inseamna faruri "Angel Eyes". In principiu montarea unor faruri altele de cit cele pe care le-a montat fabricanul nu este permisa decit cu acordul acestuia si daca respecta cerintele directivei 76/756/CEE cu modificarile la zi sau ale regulamentului ONU nr. 48 cu amendamentele la zi. Daca sunt cumva cu Xenon este interzis de la inceput pentru ca vehiculul nu are spalator de faruri si nici sistem automat de reglare a inclinarii fascicolului luminii de intilnire in functie de sarcina.

O zi buna,
            Bogdan Toader - Departamentul Omologari de Tip

Acesta a fost raspunsul primit de la RAR.Asadar nu poti sa motezi nici un far fara un accept din partea producatorului.

Si pentru a elimina orice sursa de suspiciune din partea celor rau voitori am trimis toate detaliile farului printr-un reply la RAR pt a imi spune exact daca este sau nu omologat rar.
            Cand voi primi raspunsul voi posta raspusul.

directica 76/756/CEE o gasiti pe http://www.justice.gov.md/upload/Baz...76L0756-RO.pdf
            Last edited by destin124; 27 February 2009, 11:24. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Deci in concluzie sunt ILEGALE.
              Un Logan----YNG-----
              Numai bine.

Comment

seara. apoi no`...cam ca toate cele produse de la noi..cel mai sigur..opinia mea..e sa le ai asigurate.cel putin asa in caz ca doamne fereste e buba"..sa poti sa mai recuperezi ceva...din cate am auzit..se pot cere pe comanda..in caz de ceva la service ul respectiv acelasi tip de faruri..iar aici poti sa indici un site unde exista alte produse ..de mai buna" calitate..so..acum nu vreau sa insitig al ceva ilegal"..insa )...be safe. cat despre amenzi ..pp ca toti suntem datori..undeva..candva sa mai compensam deficitul la buget nu?...numa `bine.
                SIC CUNNECTANDO REM

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google