Service Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Service Logan

Va salut !
    Exista vreun clasament cu cele mai bune service-uri din Bucuresti pentru Logan ? Va multumesc.

Nu . Pe caroserie dupa mine pe locul 1 este Ipso Baneasa . Pe mecanica nu ma pronunt . De ce intrebi ?
    B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Vreau sa-mi iau Logan si ma gandeam la Dacoserv.

Comment

Pai daca il iei nou nu te intereseaza serviceul , vezi la mai multi dealeri poate mai capeti ceva . Oricum primele zeci de mii de km esti ghinionist daca ai alta treaba in service decat pt revizii periodice . Si oricum garantia o asigura Dacia Pitesti nu dealerul , poti face revizia si in Satu Mare sau Ungaria . Te asteptam la My Ride . Bafta si bun venit printre Golanisti .

Ps . Daca accepti un sfat , nu stiu de cati bani dispui , dar fa un efort de 400 euro si ia-ti 1,6 .In cazul in care nu vrei 16valve ca altfel te vedem pe topicul cu remapari .
        Last edited by FLORIN77; 9 February 2009, 22:39.
        B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Care-i diferenta la consum ? 1.4-1.6

Comment

1.6 consuma oleaca mai putin decat 1.4, si e un pic mai "sprintena"... vezi ca sunt subiecte deschise pe baza consumului la ambele motoare...
            e-mail: office@stickere.info

Comment

Daca tot vrei sa iti iei masina parerea mea este sa iti iei un Laureat 1.6 16V.

Costa 8900 E dar merita fiecare banut crede-ma.

Bineinteles ca vorbim de Loganul nou. Eu am DCI dar tare as vrea un 1.6 16V.
              sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

Interesant topicul
                Debuteaza cu un subiect despre service (uite un topic util) si se continua cu sfaturi despre achizitie logan, model etc
                Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

Nu-i nimic poate asa o sa reuseasca omu sa isi faca o idee despre achizitionare si la final o sa fie multumit de alegere.
                  sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google