Martor ABS Mereu Aprins!! De Ce?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Martor ABS Mereu Aprins!! De Ce?

am deschis acest subiect in speranta ca voi obtine raspunsul mult cautat.
    masina: logan laureate ph 2 1.4 mpi din 10 ianuarie 2009. la o saptamana dupa ce a primit masina...s`a aprins becul din bord al ABS`ului si sta mereu aprins. care ar putea fi cauza? din motiv ca...ce ???
    va multumesc si astept raspunsurile voastre

ori o problemas la abs ... deci service ...

ori ... placutele de frana sunt o amintire ... dar nu cred ca e cazul la tine
    sigpicMy ride

Comment

masina este a unei prietene..o conduce doar maica`sa ... de mers merge batraneste si cu grija .. in service cand a fost i`a zis ca e din vina ei si atat tot fara alte explicatii...si ar fi in jur de 100 de euro ca sa remedieze problema..acum intreb: e rau daca merge cu martoru` aprins? ca de vreo 3 sapt tot asa merge

Comment

mai e un forum Martor ABS aprins.
        Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Probabil ca senzorul de la una din roti ori este defect ori este murdar. ca sa vezi daca asa e mergi cu masina si pune frana in podea si vezi daca ti se blocheaza o roata sau toate
          Last edited by Renault; 12 February 2009, 16:23.

Comment

am sa incerc si varianta asta cu frana...sa vad

Comment

Trebuie mers in service si facuta o diagnosticare cu CLIP-ul, degeaba intrebi aici, sunt multe posibile cauze, nu una singura.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

in service ti`am zis care a fost raspunsul..ca e din vina ei si atat..fara investigatii fara nimic ... de unde pana udne si`au dat ei seama nu`mi pot inchipui

scuze seba..pt ca am deschis un nou topic

Comment

da un "search" ca se mai discuta aici. topicul asta il inchidem...
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google