Demontare Plafon ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Demontare Plafon ?

Am si eu o intrebare cum se desfac partile mici de la parasolare, pentru a scoate plafonul ?

au cate 2 suruburi fiecare... si o sa-l desfac zilele astea sa-l spal.... am analizat asa iese relativ ushor... cateva suruburi shi vreo 4-5 braduti de scos....
    Masinile au devenit ca niste accesorii de imbracaminte, fara de care te simti nesigur, dezgolit si incomplet.
    ID: cipry263

Comment

mai multe detalii legate pe piesele mici de plastic de la parasolar

Comment

iti trebuie surubelnita in stea si imediat desfaci. plafoniera se da jos usor, asa ca nu ai probleme
        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Dupa ce desfaci suruburile de la piesele de plastic (cele in care sta parasolarul) trage cu putere de ele. Ies destul de greu... Vezi ca in suport, pe interior are si o piulita metalica, sa nu o pierzi...
          GL-22-TOF

Comment

deci am desfacut suruburile ca nus nebun ... dar am tras de ele si nu au iesit ... parasolarul e dat jos bucata mare (parasolarul efectiv)

Comment

voi vreti sa desfaceti plafonul sau capitonajul? banuiesc ca varianta a doua...
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

pai materialul de pe plafon, ca plafonul chiar e tabla

Comment

Partile alea de plastic care ti-au ramas, inclina-le spre spate si trage. Nu trage direct in jos. Daca scriai acum 2 zile iti faceam si o poza sa le vezi cum arata pe interior.... Oricum, arata aproximativ ca in desen.
                  Attached Files
                  GL-22-TOF

Comment

in desen piese se vede cum stai de pe scaun ?cu zimtii inspre consola centrala ?

Comment

zimtii aia ar trebui sa fie in sus, adica in capitonajul de la plafon. si partea de jos, partea care o vezi tu uitandu-te la ea
                      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

zimtii aia nu par a fi in capitonaj, ca daca erau in capitonaj ieseau mai usor ...

Comment

zimtii intra in tabla, spre interior. Spre parbriz este ciocul ala iesit in afara. Ala iese ultimul si la montare trebuie sa intre primul.
                          GL-22-TOF

Comment

si at corect se imping spre fata pentru a fi scosi nu? cineva a zis ca se vor strica si la remontare nu mai stau ... ?
                            Last edited by Ciochy; 15 February 2009, 15:05.

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google