Asa De Prost Sa Fie Plasticu La Logan ?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Asa De Prost Sa Fie Plasticu La Logan ?

intamplare.. veneam de la bunici din judetul dambovita si la iesirea din localitatea tartasesti vad un caine pe banda 2.. eu fiind pe banda 1 si circuland cu aproximativ 100km/h.cainele cand m`am apropiat de el .. pe la vreo 20 de m a inceput sa alerge spre banda 1 sa traverseze dar nu a mai apucat.. si l`am luat din plin.rezultat? bara fata total distrusa , radiator distrus ventilator distrus proiector distrus... si ce o sa mai fie.noroc ca am casco ... si maine sau poimaine o bag deja...radiatorul pur si simplu s`a indulat dupa forma cainelui ..nu credeam k o sa vad asa ceva.. asa de prost sa fie plasticu din fata de la logan ?

poate din cauza soferului,nu a plasticului.trebuia sa pui frana din timp,daca ai vazut cainele,dar daca va doare undeva de animale........sa va fie rusine la toti cei care le omorati.si va cam doare undeva si de masini,trebuia sa te gandesti ca daca lovesti cainele nu o sa ramana masina intacta,nu?ar trebui nici sa nu repare masini pe casco la chestii din astea,cand calci animale ca ..... ,si ma refer la cazurile cum ai fost tu,ca i vazut cainele de la distanta si nici nu te-a interesat,ti-ai continuat drumul fara sa franezi deloc.asa meritati,sa le reparati cu bani din buzunar
    Logan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete

Comment

poze nu ai?
      laureate 1.5l, albastru marin

Comment

Totusi, e plastic, nu fibra de carbon. Si aia cred ca ar fi cedat. Daca stii ceva cinetica, poti afla cu ce forta ai lovit saracul animal si ce moment cinetic a fost acolo....
        GL-22-TOF

Comment

un prieten are audi a6.a dat untr-un caine si la fel i sa facut si lui bara fata,radiator clima etc.......deci e vb cu ce viteza lovesti un caine(dar incercati sa ii evitati ca e pacat de ei )
          Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

sa tineti minte ca, craniul animalului iti face praf masina daca ai viteza de peste 70 km/h
            laureate 1.5l, albastru marin

Comment

totusi, e vorba de 100 km/h

am vazut un ford fista care lovise un caine la 80 km/h si tot aceleasi chestii s-au rupt si ondulat si spart si crapat si bla bla bla

total reparatii la fordul acela 30 mil

viata de caine dom'le, mai mult imi pare rau de cai decat de caini
              Last edited by bogdan_1984; 15 February 2009, 23:03.
              sigpic

Comment

Daca mai e si polei si eviti un caine si te dai de-a dura de vreo 4-5 ori sa vedeti cum incepeti sa blestemati patrupezii.
                sigpic

Comment

Originally posted by bogdan_1984 View Post
                  totusi, e vorba de 100 km/h

am vazut un ford fista care lovise un caine la 80 km/h si tot aceleasi chestii s-au rupt si ondulat si spart si crapat si bla bla bla

total reparatii la fordul acela 30 mil

viata de caine dom'le, mai mult imi pare rau de cai decat de caini
                  la cai deja e altceva.trebuie sa te gandesti la viata ta nu la masina
                  Logan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete

Comment

caii nu sunt pe strada cum sunt cainii,desi daca lovesti un cal nu mai spargi bara si radiatorul,te spargi tu!!dar totusi sunt niste animale dragute care trebuie evitate!
                    Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

Rusine celora care lovesc animalele!!!

Comment

Originally posted by theo_bv2002 View Post
                        poate din cauza soferului,nu a plasticului.trebuia sa pui frana din timp,daca ai vazut cainele,dar daca va doare undeva de animale........sa va fie rusine la toti cei care le omorati.si va cam doare undeva si de masini,trebuia sa te gandesti ca daca lovesti cainele nu o sa ramana masina intacta,nu?ar trebui nici sa nu repare masini pe casco la chestii din astea,cand calci animale ca ..... ,si ma refer la cazurile cum ai fost tu,ca i vazut cainele de la distanta si nici nu te-a interesat,ti-ai continuat drumul fara sa franezi deloc.asa meritati,sa le reparati cu bani din buzunar
                        prietenul meu theo de unde ai aparut sincer?crezi ca eu nu am mila de animale ?am acasa un caine si il iubesc ca pe un om, dar chiar nu am avut cum sa il evit.

poze poate fac maine si va arat..

cred ca 70 aveam la momentul impactului de cand l`am vaz si am franat

Comment

pai aveai 100, acum ai 70, maine cine stie ce viteza aveai, cand vedem cum arata masina...nu vreau sa ma intelegi gresit. nu am nimic cu tine ca ai lovit cainele, incerc sa fiu indiferent, de cat sa ma gandesc la un caine care nu avea ce cauta acolo. asta e treaba primariilor sa ii tina sub control.
                          Last edited by bogdan_1984; 15 February 2009, 23:13.
                          sigpic

Comment

Originally posted by valeriuciprian View Post
                            Daca mai e si polei si eviti un caine si te dai de-a dura de vreo 4-5 ori sa vedeti cum incepeti sa blestemati patrupezii.
                            Pai daca e polei si te dai de-a dura insemana ca nu ai adaptat viteza la conditiile de drum. Deci tot vina soferului, nu a patrupedului .

Si eu am luat un caine (cam mare , ce-i drept) dar la 30 kmh in oras. Rezultat: Nimic interesant, doar ca am ramas fara numarul din fata. Cu tot cu suport . Nasol ca n-am oprit sa vad daca are ceva, si nu stiam de ce fac toti soferii semne disperate ).
                            GL-22-TOF

Comment

Originally posted by bogdan_1984 View Post
                              pai aveai 100, acum ai 70, maine cine stie ce viteza aveai, cand vedem cum arata masina...
                              mergeam cu 100 am vazut cainele cand a inceput sa traverseze si am franat.. si la momentul impactului zic eu ca aveam 70 adica.. atat am putut frana sper ca ai inteles

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google