Asa De Prost Sa Fie Plasticu La Logan ?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

"prietenul meu theo de unde ai aparut sincer"??????????????????????????????????????????? ?????ce legatura are cu ce vorbeam noi???am aparut de unde ai aparut si tu,daca chiar te intereseaza.si daca zici ca iti iubesti cainele asa mult,credema ca il ocoleai,mai ales la 70 la ora,pe drum cu 2 benzi....sa fim seriosi....dar ce vorbesc de ocolit,ca deja trecem la subiecte de cine stie sa conduca si cine nu.tu cionsidera ca a fost cel mai bine asa cum ai facut,si fii mandru,si loveste in continuare,doar sa nu dai de vreun cal,ca ai vazut mai sus ce patesti.....
    Logan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete

Comment

am inteles ce voiai sa spui.

in conditiile de drum, pe care nu le stiu, e mai bine ca l-ai luat in plin decat sa il fi evitat, cine stie ce nenorocire se intampla.

unii au sarit cam repede cu gura ca trebuia evitat.

deci, in concluzie, plasticul e foarte bun, nu degeaba are stelele acelea. mai putin la pietoni
      sigpic

Comment

faci maine niste poze si vedem cat de tare e lovita si o sa se deduca si viteza
        laureate 1.5l, albastru marin

Comment

Hai ca se deviaza de la subiect si nu e chiar Ok...
          MirCip...tine cont si de faptul ca afara au fost temperaturi scazute iar plasticul devine casant.
          sigpic

Comment

imagineaza-ti ca tu (bogdan_1984),treci strada printr-un loc neregulamentar si trece unu cu 70 la ora si il doare in fund de tine si te ia in plin,ca daca te ocolea cine stie ce nenorocire se intampla.ti-ar convine???

Comment

dar ce treaba am eu cu cainele?!

sau postam ca sa ne aflam in treaba?

sau ne dam tari in gura pe forum

chiar daca risc warn...
              sigpic

Comment

Originally posted by bogdan_1984 View Post
                am inteles ce voiai sa spui.

in conditiile de drum, pe care nu le stiu, e mai bine ca l-ai luat in plin decat sa il fi evitat, cine stie ce nenorocire se intampla.

unii au sarit cam repede cu gura ca trebuia evitat.

deci, in concluzie, plasticul e foarte bun, nu degeaba are stelele acelea. mai putin la pietoni
                era si mama mea in masina si nu pun eu viata ei in primejdie cu cine stie ce manevre
                theo pari foarte frustrat , dar nu stiu de ce eu zic sa te calmezi. nu intrecusem limita maxima de viteza
                Last edited by MirCip; 15 February 2009, 23:28.

Comment

da, dar unii nu "intelege". sau cauta motiv de carcota si de cearta...asa ca e bine ca ai casco si se rezolva
                  sigpic

Comment

adevarul e ca da,unii nu "intelege"ca trebuie ocolite animalele de pe strada,pentru ca au un suflet ca si noi,doar ca sunt mai proaste,sau noi ca ele(in unele cazuri),ele nu stiu ce e masina,dar voi stiti ce e un animal,mai ales ca unii mai si aveti,dar va doare undeva.

si ce treaba aveai tu cu cainele???de aici rezulta ca nici nu stii sa citesti,asa ca nu mai imi bat gura,daca tu asta ai inteles,ca aveai treaba cu cainele.

ideea e ca se putea ocoli la 70 de km la ora foarte usor,fiind in masina si cu papa de la roma si cu cine vrei,mai ales ca erau 2 benzi.

foarte bine romani,cand vedeti animale pe strada,calcati-le,ca asa e corect

SA VA FIE RUSINE!!!!!!!

nu sunt frustrat,doar ca mi-e scarba de soferii din romania

Comment

Coane, relaxeaza-te. Iti doresc sa vezi senzatie de manevra brusca la 70 la ora si atunci mai vorbim. Nu mai scoate cuvintele din burta...mai gandeste-le un pic in caz ca nu sti ce inseamna, testele auto se fac la 63 km/h si ai vazut cum se face masina...armonica
                      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

uitati dragi membri ce inseamna "a evita" http://www.loganclub.ro/forum/showpo...postcount=1590

nu e acelasi caz, dar este ceva asemanator, putea sa fie un caine in locul acelei dacii rosii

cititi cu atentie tot.

imi cer scuze Bubu ca te dau ca exemplu dar unii chiar nu "intelege"
                        sigpic

Comment

ba baiatule dar tu ai probleme grave la cap? sincer, ti`am explicat destul de frumos ca nu s`a putut evita , a fost si vina mea ca nu am belit mai bine ochii dar .. s`a intamplat. si crede-ma ca nu imi place sa omor animale DOOOOOOH te rog nu mai posta ms thx ><

Comment

Au fost mii de cazuri cand soferii au evitat un caine si au produs adevarate masacre rutiere.
                            @theo_bv2002: tu cum gandesti? E bine ca omu' a scapat doar cu ceva straiaciuni la masina dar e in viata, sau e grav ca a omorat un caine (nevinovat, asa cum spui tu)?
                            Chiar sunt curios cum ai reactiona tu in momentul respectiv. Ai frana brusc si cel din spate sa te loveasca grav? Ai incerca sa ocolesti si sa intri pe contrasens? In cazul in care drumul are mai multe benzi ai schimba banda brusc si sa lovesti/ sa te lovesca cel care merge paralel cu tine? Dupa razboi multi viteji se arata. Asa ca daca n-ai fost acolo sa stii exact despre ce a fost vorba eu zic ca din bun simt ar fi mai bine sa te abti de la remarci rautacioase.
                            Last edited by vitriol; 15 February 2009, 23:54.
                            sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

ah am uitat sa precizez ca drumul avea pe mijloc un parapet de circa 1 m de beton

Comment

eu nu stiu de ce ai postat....e logic ca se face varza masina ca nu ai lovit un chiuaua
                                banuiesc.

daca se facea masina mai solida era mai nasol la un impact cu un obiect mai greu(ex cu alta masina)
                                nu stiu daca ai vazut un Smart la crashtest...e nasol de tot...masina e aproape ca noua si la un impact de 80-90 cu zid de beton...dar...organele tale interne sunt rupte toate de la impact.
                                deci...bucurate ca sa facut masina varza...ca data viitoare sar putea sa dai de o alta masina si...poate ai sa scapi. Condoleante cainelui. macar lai luat de pe sosea??

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google