Asa De Prost Sa Fie Plasticu La Logan ?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nu vad legatura dintre cazul real si ce ne spui tu despre "a evita". Sunt cu totul doua situatii diferite.
    Cat despre cel cu cainele eu cred ca a crezut ca e intr-un tanc si nu are nimic daca trece peste bietul animal dar nu a fost asa, de azi inainte va conduce o masina avariata, si cred ca stim cu totii ce inseamna service auto.

P.S. Data viitoare fi mai atent si franeaza din timp!

Comment

Hmmm...sunt cazuri si cazuri.
      Situatii cand se pot evita animalutele, situatii cand nu se pot evita (asa cum a spus colegul imediat mai sus, unii au incercat si a iesit dezastru); depinde de circumstante.
      Ce nu suport si urasc: oamenii care intr-adevar incearca sa prinda animalutele cu rotile (nu vorbesc din auzite, am vazut faze de genul acesta, cand putea f bine sa fie evitat dar ei s-au dus cu masina dupa el...)
      Cat despre subiectul topicului: cum a spus colegul mai sus, este iarna, plasticul devine mai casant. In plus fizica isi spune cuvantul: viteza si masele de impact.
      Ca sa nu mai vorbim ca o masina a fost conceputa pentru absorbtia socului si nu trebuie sa fie precum un scut.
      Imi pare rau pentru animalut, bine e ca pasagerii sunt sanatosi si masina se repara.
      Last edited by 77sky; 16 February 2009, 00:01.
      Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

Originally posted by theo_bv2002 View Post
        poate din cauza soferului,nu a plasticului.trebuia sa pui frana din timp,daca ai vazut cainele,dar daca va doare undeva de animale........sa va fie rusine la toti cei care le omorati.si va cam doare undeva si de masini,trebuia sa te gandesti ca daca lovesti cainele nu o sa ramana masina intacta,nu?ar trebui nici sa nu repare masini pe casco la chestii din astea,cand calci animale ca ..... ,si ma refer la cazurile cum ai fost tu,ca i vazut cainele de la distanta si nici nu te-a interesat,ti-ai continuat drumul fara sa franezi deloc.asa meritati,sa le reparati cu bani din buzunar
        Theo in general toti iubim animalele dar nu trebuie sa facem niste comentarii asa de dure. Trebuie sa intelegem cu totii ca spoilerul la logan e doar plastic care se sparge usor, radiatorul nu mai spun... e din materiale usoare si usor deformabile care absorb energia impactului........ va mai aduceti aminte cum era cu vechea dacie 1300 cu super bara de protectie fata, spate de dadeam si in garduri si nu se intimpla nimic. MirCip daca loveai ciinele cu dacia 1300 la 100 km il dezintegrai pe loc si masina nu avea nimic ;)

Parerea mea e ca intr-o tara cu pretentii de "europeana" nu ar trebui sa umble animalele fleura pe drumurile nationale, autostrazi si sa ne miram cum de se intimpla accidente.

@MirCip fierul se indreapta, plasticul se schimba.... din toata intimplarea asta eu zic ca e bine ca nu ai patit nimic si nu ai facut nustiu ce manevre riscante de evitare care puteau sa duca la o tragedie.

Comment

multumesc .. ca m`ati inteles

Comment

Originally posted by MirCip View Post
            intamplare.. veneam de la bunici din judetul dambovita si la iesirea din localitatea tartasesti vad un caine pe banda 2.. eu fiind pe banda 1 si circuland cu aproximativ 100km/h.cainele cand m`am apropiat de el .. pe la vreo 20 de m a inceput sa alerge spre banda 1 sa traverseze dar nu a mai apucat.. si l`am luat din plin.rezultat? bara fata total distrusa , radiator distrus ventilator distrus proiector distrus... si ce o sa mai fie.noroc ca am casco ... si maine sau poimaine o bag deja...radiatorul pur si simplu s`a indulat dupa forma cainelui ..nu credeam k o sa vad asa ceva.. asa de prost sa fie plasticu din fata de la logan ?
            ticule daca nu ai stiut cainele are un cap foarte tare si daca iei un caine la 100 la ora oricum spargi toata fata

Comment

"cainele cand m`am apropiat de el .. pe la vreo 20 de m.".....
              Acu fii sincer si zi-ne cam de la ce distanta ai vazut cainele???
              Dupa felul in care te-ai exprimat cred ca l-ai vazut de la cel putin 100 de metri si ai continuat deplasarea crezand ca acel caine o sa stea pe loc.
              Dar bine ca nu sa intamplat nimic grav cu ocupantii autoturismului....
              Dar daca era un individ beat sau vre-un copil in locul cainelui si dadeai peste el? Situatia cred ca era mult mai traumatizanta pt. tine decat daca ai fi dat si peste un cal sau o vaca si scapai cu viata.
              Eu unul personal era sa dau peste unul beat pe bicicleta care mergea pe mijlocul drumului fara nici o treaba in plina noapte pe la orele 22 intre 2 comune.Tot asa ca tine veneam de la tara...si nu era nici macar luna pe cer sau ceva lumina pe drum.
              Noroc ca am vazut (de la vreo 300 metri) silueta mai exact umbra acelui individ in lumina farurilor masinilor ce veneau din sens opus(nu avea nici macar un ochi de pisica la bicicleta) si de la 100 la ora cat aveam am lasat-o incet am dat pe avarii si in dreptul lui am oprit si l-am mascarit rau de tot de a luat-o tipul pe langa bicicleta prin santul de pe marginea drumului pana la urmatoarea comuna.
              TOT CEEA CE TREBUIE SA FACEM ESTE SA CONDUCEM MAI PREVENTIV IN TRAFIC.VIATA ARE PRIORITATE!

Comment

Ontopic: Nu, nu e prost plasticul la logan. Asa s-ar fi intamplat la orice masina...e ceva normal la viteza asta. Din pacate cand esti la volan nu prea realizezi ce mult inseamna 70km/h. Bine ca nu ai avut mai mult, puteai sa pierzi controlul si se intampla mai mare nenorocirea.

apropo, cred ca ar trebui inchis topicul pentru ca deja s-a ajuns la subiecte ce tzin de protectia animalelor ).
                Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

da tot nu ai pus poze cu masina lovita...

Comment

Gata mai baieti cred ca omul a inteles ce ati vrut sa spuneti . Cred ca ar fi mai bine sa se inchida .
                    Last edited by FLORYN; 16 February 2009, 10:42.
                    , sunt cu ochii pe voi !
                    :thumbsup:

Comment

Si ca sa spun si eu ceva ontopic, plasticul ala de la bara Loganului este dintr-un material foarte bun, in sensul ca nu e casant.
                      sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

MirCip :
                        1: sincer i-mi pare rau de ce sa intamplat.masina + caine.
                        2: pune si tu poze sa vedem cum sa facut masina(sunt curios sa vad ce se poate intimpla cu loganul la impact frontal cu un caine)

Intr-o zi (sambata) ma duceam la tara,eram cu fetita mea,si mergind cu 90-100 drum liber apare un PROST cu o laguna de pe un drum fara prioritate si intra in drumul principal fara sa se asigure.Pur si simplu,cu o viteza de parca el era pe drum cu prioritate.Am franat i-am umplut frigiderul/combina si tot ce mai avea omul liber.
                        Ala e un pericol public.si mai are si creier.Daca avea.Dupa ce am oprit la un metru pe contra sens,i-am spus vorbe dulci,omul pur si simplu se uita la mine de parca eu eram vinovat.Daca nu eram cu fata si sa fi avut vechea dacie sincer intram in el si-l faceam sa fie mai atent data viitoare.

Pacat ca exista astfel de oameni-prostie cit cuprinde.
                        Un Logan----YNG-----
                        Numai bine.

Comment

1. 100km/h unde? R: "la iesirea din localitatea tartasesti"
                          2. Cand vezi un animal pe strada (mai ales caine care se stie ca este imprevizibil), incetinesti, nu astepti sa se uite cainele la masina ta, sa gandeasca in locul tau si sa traga concluzia daca e sigur sa traverseze da sau nu.

Comment

da iesisem din localitate si e drum european bla bla

Comment

1. In prima faza nu am inteles daca inca mai erai in localitate sau daca iesisei. Acum am inteles ca erai pe drumul european.
                              2. Singura ta vina este de ordin moral: puteai frumos sa reduci viteza cat este nevoie, sa continui pe banda ta pana treceai de caine, astfel salvai viata cainelui si bara de plastic+restul.

Comment

niste poze pt AG23YNG

ps : da e si vina mea
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google