Asa De Prost Sa Fie Plasticu La Logan ?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Lasa bine ca nu a fost mai rau.
    Daca ai casco se rezolva.
    Oricum,sincer i-mi pare rau.
    E pacat si de caine.

SANATATE.
    Un Logan----YNG-----
    Numai bine.

Comment

La testul elanului la 72 km la ora masina ramane pe 3 roti cum sa te risti sa eviti un caine ??? Eu nu am bara stabilizatoare si daca as pati faza asta as frana si atat.Daca intri in pom la Pro tv la stirile de la ora 5 ''Garcea'' va spune k "nu a adaptat viteza la conditiile de drum'' nu k a facut Dacia economie de o bara stabilizatoare plus bieletele corespunzatoare.Locul cainilor este in curte nu pe strada.

Comment

meceanu iti dau dreptate .. am vazut loganuri care au fost lovite .. tot la viteza aia .. dar nu asa de tare
        acum depinde cum il iei pe caine pe sus .. eu l-am luat la 30km/h .. de pe margine mio fugit in mijloc la cativa metri de el si mi-a rupt doar suportul la numar .. atat
        Its just a car ...

Comment

Originally posted by theo_bv2002 View Post
          adevarul e ca da,unii nu "intelege"ca trebuie ocolite animalele de pe strada,pentru ca au un suflet ca si noi,doar ca sunt mai proaste,sau noi ca ele(in unele cazuri),ele nu stiu ce e masina,dar voi stiti ce e un animal,mai ales ca unii mai si aveti,dar va doare undeva.

si ce treaba aveai tu cu cainele???de aici rezulta ca nici nu stii sa citesti,asa ca nu mai imi bat gura,daca tu asta ai inteles,ca aveai treaba cu cainele.

ideea e ca se putea ocoli la 70 de km la ora foarte usor,fiind in masina si cu papa de la roma si cu cine vrei,mai ales ca erau 2 benzi.

foarte bine romani,cand vedeti animale pe strada,calcati-le,ca asa e corect

SA VA FIE RUSINE!!!!!!!

nu sunt frustrat,doar ca mi-e scarba de soferii din romania

Vreau sa te intreb si eu cati oameni cunosti care au dat intentionat peste un caine... Cred ca cine loveste un caine o face pentru ca nu are de ales... nu e nimeni nebun sa calce cainele, stiind ca face praf masina... Cred ca intelegi gresit atitudinea soferilor... Si eu am vazut caini morti si am vazut chiar si cum a fost lovit un caine de un sofer de TIR, asta dupa ce saracu om a incercat sa franeze de mai avea putin si rasturna camionul... Mi-au sarit de cateva ori cainii in fata insa spre norocul meu am reusit sa evit/claxonez/franez si nu am patit nimic, insa daca nu avea cale de scapare atunci probabil ca l-as lovi si eu!
          sigpic

Comment

Terminati oameni buni, doar nu a dat intentionat in caine de dragul de al ucide...am patit-o si eu, eram cu Dacia, practic nu am reusit sa-l evit si aveam doar vreo 60 km/h. Am franat, l-am lovit, mi-am spart spoilarul. Am crezut ca e mort, dar interesant cainele s-a ridicat si a luat-o la fuga. Si acum il vad cateodata cand trec prin zona aia...
            niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Comment

Mai da-o incolo de potaie!Se pot intampla accidente grave din cauza unei jigodii bezmetice.Bine ca nu s-a intamplat nimic cu ocupantii masinii.Masina se repara,mai devreme sau mai tarziu.Nu mai dati vina pe sofer sau alte chestii de genul asta,nu vrea nimeni sa intre la cheltuiala pt un prapadit de caine.
              Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

propun sa nu se mai discute pe acest subiect, pentru ca iar se ivesc discutii aiurea. deja se vorbeste despre animale de la prima pagina.
                sigpic

Comment

Da...incheiem aici...ca fapt diveres..dati un search pe maretul google " a evitat un caine" si trageti singuri concluziile.
                  sigpic

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google