geamurile la logan vin din fabrica, cu o transparenta de ~70%
Autorizare Folii Geamuri Logan
Collapse
X
-
Trezeste-te la realitate baiatule.TU esti singurul frustrat iar mie imi place al dracului sa fiu ironic si sa dau peste nas de fiecare data cand e nevoie.
PS: Daca te faceai ca nu exist,pur si simplu nu mai dadeai reply sau nu ma aduceai in discutie. 0-2 !
Comment
-
Folie Omologata
Salut!
Poate cineva sa ma lamureasca, in baza noului cod rutier, care sunt limitele legale in ceea ce priveste aplicarea foliei cu sau fara transparenta pe geamuri?
Folia transparenta 100% cu antiuv este legala pentru parbriz si geamuri fata?
Comment
-
si pe geamurile laterale spate poti sa pui cu transparenta 05%, nu stiu sa zic unde unde poti vedea ce transparenta au geamurile din fabrica, eu iti spun din ce mi-a spus cineva care a verificat cu un aparat special, si e vorba de logan ph2 nu de logan 2. La logan 2 nu stiu sa-ti spun. Eventual ca sa te convingi mergi la un service care are un astfel de aparat cu care iti verifica transparenta la geamuri si gata.
Comment
-
La Logan ph2 confirm procentul de 80% transparenţă pentru geamuri, chiar ieri l-am măsurat la atelierul unde mi-am montat folia pe geamurile spate şi lunetă, însă de data aceasta nu am mai făcut poze!Attached Files
Comment
Comment