lasa-i sa se duca astia nu au legislatie rutiera
Cum mergeti cu Loganu'?
Collapse
X
-
De obicei in oras, incerc sa nu depasesc viteza legala, dar atunci cand imi permite... ma risc. Deci in oras merg cam cu 2500/3000 rpm, iar in afara localitatilor, in functie de drum, dar in general ca viteza de croaziera=120/140 km/h., sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
Originally posted by Octavian___28Ati mers cu 1.4 intr-a 4-a cu 150-160?? Eu am facut si treaba asta.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
hmm eu cu un laureate 1.4 merg 60 - 70 in orash a 2 - a schimb la 3500 a 3 -a la 3000 si na o mai turez la depasiri si asta .. si in afara daca nu`s radare constanta basarabi merg cu 170 - 180 daca sunt 120 cel mult .Alex is My Name .. CT26DZU is my " nickname " )
Comment
-
Originally posted by BeleauaBRUTU uitete la genti .. ca nu prea sunt strong eu cand am fost la echilibrat cu ele pana si roata de rezerva nu mi`au gasit`o in regula )) material prost asa au spus baietasii de acolo ..
))) tare. sau legat si de roata de rezerva?sigpic
Comment
Comment