Promotie Logan Iarna 2007?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

da mai rocri toti se asteapta ca atunci cand dau comanda sa li-se promita si luna de pe cer... pe mine ma enerveaza foarte mult faptul ca dupa ce dau sute de mil pe ea mai trebuie sa dau 1mil-2 si pe presuri... nu era mai usor sa fie incluse in pretu masini asa impactu psihic ar fi mai mic...
    Deci la semnarea comenzi eu n-am primit nimic dar domnisoara de acolo ma asigurat ca la livrarea masini imi va face un cadou pe masura...
    Deci dumnezeu cu mila si cand va luati masina calculati bine inainte mai ales cei care fac credit... eu unu n-am calculat asa bine si in luna decembrie cand vine masina a picat si rata la casco plus banca... recomand tuturor sa faca creditul cu 1000ron in plus ca nu strica...

sigpic

Comment

Am ''comis-o'' rau...1.6 la pret de 1.4. Ati inteles voi, of of ...mai mai...sunt la lucru...

Comment

Sa vezi ce-am patit dupa ce am luat masina. Completasem un bilet la o tombola cand am facut actele la Logan. Suna o domnisoara "Ati achizitionat un Logan, felicitari...(pauza de efect) pentru achizitia facuta, bla,bla" In pauza aia de jumate de secunda am crezut ca am castigat ceva si la tombola (marele premiu era tot un Logan) si nu stiam ce sa fac cu doua masini. Ce de ganduri in jumate de secunda, noroc ca mam racorit rapid. .
        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Rocri ce ziceai?
          Aaa... te-a asuprit iar consoarta.
          Nu acum serios dar n-am inteles deci tea sunat o tanti sa te felicite ptr achizitie dar de fapt tu ai crezut ca tea sunat sati spuna ca ai castigat? sau cum?
          Oricum e comica faza...

sigpic

Comment

Eu cand mi-am comandat masinuta mea, aveau pe stoc un alt prestige comandat si ulterior refuzat de client. Primeam gratis garantie extinsa si culoare metalizata si primeam masina in vreo 2-3 zile. Numai ca eu am vrut neaparat culoarea gri platine care mi-a placut cum da pe prestige si aia era visinie (cred ca rosu toreador ii zice). Asa ca din cauza culorii n-am mai beneficiat de nimic si am asteptat o luna si jumatate dupa masina. Dar eu oricum sunt foarte multumit de alegere si nu-mi pare deloc rau ca am ratat oferta respectiva.
            sigpic

Comment

si eu la fel am preferat sa astept apropae 3luni ptr culoarea gri platine...
              a si inca mai am de asteptat 80 de zile

sigpic

Comment

Originally posted by sonykel
                si eu la fel am preferat sa astept apropae 3luni ptr culoarea gri platine...
                a si inca mai am de asteptat 80 de zile
                eu am luat gri platine ca o aveau pe stoc si am luato in 3 zile iar daca vroiam culoarea care mi-am dorito adica un gri comete sau albastru mineral imi zicea ca am de asteptat 1 luna si am zis nu...ca nu pot sa astept atata

Comment

Si eu cand am optat pentru culoarea asta pe care o am, mi-au spus ca imi aduc masina in 4 zile , si de fapt mi-au adus-o in 3. O alta obtiune era albastru mineral, dar mai trebuia sa astept inca vreo 3 saptamani pt. ea, asa ca... .
                  , sunt cu ochii pe voi !
                  :thumbsup:

Comment

florine nu ti-au aduso in 3 zile...intelege...o aveau pe stoc,cred ca nici o fabrica nu iti livreaza tie masina in 3 zile.
                    eu cand am platito pe asta a mea au zis ca o au pe stoc(am si vazuto) si mi-au zis ca o pot ridica dupa 3 zile...ca sa vada ei ca au intrat banii in contul lor,ca eu m-am dus cu bani la mine(ca daca era dupa mine eu vroiam sa o iau pe loc,ca doar era platita.)

Comment

Cosmine , se intelege ca o aveau pe stoc , la Pitesti, dar am avut noroc pot spune, nu? Si super multumnit ca am avut-o in doar 3 zile, sincer , eu ma asteptam sa dureze peste 1 saptamana.
                      , sunt cu ochii pe voi !
                      :thumbsup:

Comment

Eu cred ca o aveau pe stoc la dealer, nu la Pitesti. Poate in Mangalia o aveau, si au adus-o de acolo.
                        Cel mai nou proiect auto din România!
                        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Da sonykel, tanti a facut o pauza in exprimare si am crezut ca am castigat ceva ca a zis felicitari. Cei ce primesc masina mai devreme de 7 zile sunt masini pe care le are dealer-ul pe stoc. Tot la aceste masini se dau unele promotii.
                          Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Ce promotie? Nu e la fel masina cu cea care vine daca o comanzi, doar ca nu astepti asa mult...

Comment

La Braila au avut promotie pentru masinile care erau in stoc mai vechi de 2 luni la ei (parca) se dadea garantie extinsa gratuit.(Diferenta observata de mine e ca nu aveau buton la portbagaj). Precizez ca masinile nu erau rulate ca sa le dea ca SH-uri. Dar inainte de a da comanda nu dupa.
                              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Alea probabil erau masinile care erau din vechea colectie, si deja aparuse colectia noua si nu le mai vroia nimeni pe alea, si de-aia le dadea garantie extinsa gratis.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google