Doua Tobe Pe Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

de design poti sa pui ce vrei tu ,cu flexul si aparatul de sudura se face orice .
    nu mai scrie mirc cu sh ,k ,tz... exprimarea aia o lasi pentru cand intri pe mirc
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

decupare bara

Originally posted by al!n View Post
      Daca vrei tobe pe ambele parti iti recomand 2finale semi sport borla.Se va auzi placut,infundat si nu vei deranja pe nimeni.La pilot in pitesti traseu stanga-dreapta+2finale semi sport+tipsuri costa in jur de 850lei,manopera este inclusa in pret.

salutare ;revin si eu cu o intrebare:
      cum decupez in dreapta pentru a trage al 2-lea traseu de evacuare?
      vreau sa fie decupat frumos, ca nu imi place sa imi bat joc de masina mea.
      sti pe cineva care stie sa decupeze si are si cu ce?
      te salut si astept raspuns
      http://www.loganclub.ro/forum/masinu...an-t22792.html

Comment

Apeleaza la baietii de la pilot,bascov.Cand iti vor monta traseul o sa iti decupeze si bara frumos si rotund.
        P.S:te asteptam la intalnirile logan club mioveni,duminica ora 15 in parcare la bemo.
        AG 16 Y M A

Comment

pai pana la urma trebuie ceva de la rar ptr a doua toba daca o scoti?

Comment

Nu trebuie nimic de la RAR.Ori ca te ia cu 1 toba ori cu 2 ori cu 4 tot aia e,tot talonu ala til ia si tot amenda aia ti-o da.
            AG 16 Y M A

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google