Salut, dupa multe contradictii legate de angel eyes: legal sau nu, bune sau nu, am reusit sa le montez pe masina. In ciuda celor care au fost carcotasi si mi-au sugerat sa imi iau o lanterna cu mine ca sa vad pe unde merg in caz ca le montez cu becurile incluse in kit, tin sa spun ca am facut un drive test cu ele in afara localitatii in plina bezna si cred ca se vad chiar mai bine decat cele stock. In fine, am o intrebare legata de cele 2 inele angel eyes de pe faruri. Cel care mi-a montat farurile nu mi-a conectat si cele 2 fire: verde si negru ca sa mi se aprinda cerculetzele. Toata stima pentru el, pentru ca si asa mi-a facut tot montajul moka si s-a tavalit pe sub masina vreo 2 ore.
Asadar....ca sa fac si cerculetzele functionale odata cu pozitiile, cum tre sa prind cele 2 fire verde si negru? dezizolez firele de la becul de pozitie si le leg acolo? sau e alta metoda? intreb ca sa nu ard vreo siguranta sau ceva. multumesc
Asadar....ca sa fac si cerculetzele functionale odata cu pozitiile, cum tre sa prind cele 2 fire verde si negru? dezizolez firele de la becul de pozitie si le leg acolo? sau e alta metoda? intreb ca sa nu ard vreo siguranta sau ceva. multumesc
Comment