reglare/desfundare stropitori parbriz

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

cum reglam stropitorile pentru parbriz?

am o intrebare : cum se regleaza stropitorile pentru parbriz ?
    sigpic

Comment

Eu le-am reglat cu o tepusa de la gratar deaia de frigaruie, . Acum scuipa si ele asa cum trebuie.
      Si ca sa intru mai in amanunt, fiecare diuza are cate doua iesiri. Daca privesti din masina jeturile bat pe geam , asa formand un "zambet". Daca intelegeti ce am vrut sa zic.
      Last edited by FLORYN; 2 December 2007, 15:52.
      , sunt cu ochii pe voi !
      :thumbsup:

Comment

si bagi acolo in gauricile alea nu ? ) si le indrepti cum doresti nu?
        sigpic

Comment

Cu un ac se regleaza cel mai bine le pozitionezi dai un jet vez cum bate pe parbriz si tot asa pana iti comvine pozitia de stopire)

Comment

mersi
            sigpic

Comment

@dorut: dar tu ai avut ceva probleme cu stropitorile? S-au infundat sau bat aiurea? Pentru ca mie asa cum mi-a venit masina asa am mers. Au scuipat si cum trebuie si unde trebuie (e drept ca in oras sau pe loc dau putin cam sus pe parbriz, dar in afara dau exact unde trebuie)
              If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

pai asa trebuie sa dea cand nu mergi prea tare, tocmai ca sa fie unde trebuie cand ai viteza mai mare.
                Eu le mai reglez cu un cutit cu varf ascutit, dar cu acul sau agrafa e foarte usor si bine.
                Dar am una putin infundata, stie cineva cum se desfunda?
                Don't touch! Never ever steal
                Unless you're in for the kill

Comment

Firicele de la o perie de sarma ,este exact ce trebuie .
                  "cromul este placerea mea"
                  "cui nu-i place , valea"

Comment

Multumesc.
                    Don't touch! Never ever steal
                    Unless you're in for the kill

Comment

si eu trebuie sa le reglez dar mia fost lene - asa a venit loganul meu ..jetul din dreapta bate prea pe exterior ...cred ca se termina programul la fabrica si au lasato asa ..

Comment

Stropitoril alea care bat in evantai sunt pe toata gama volksvagen si audi, unele au si o rezistenta electrica de incalzire in duza. Sunt foarte practice dar se prind invers sub capota.
                        ideea este alta ca nu trebuie sa amesteci tipul de lichid pentru parbriz, vorbesc de marci.daca le amesteci substantele din ele rectioneaza si se fac cocoloase care infunda instalatia.
                        Cit priveste zona de udare la mine sunt reglate la ambele masini la 60 la suta din latimea parbrizului.Oricum chiar si la 120 de km/ora spal energic parbrizul.

Comment

ma scuzati cred ca am gresit forumul am crezut ca e vorba de logan dar vad ca aici e club VW scuze am iesiiiiiiiiiit..............

Comment

Originally posted by cristianionut View Post
                            Stropitoril alea care bat in evantai sunt pe toata gama volksvagen si audi, unele au si o rezistenta electrica de incalzire in duza. Sunt foarte practice dar se prind invers sub capota.
                            ideea este alta ca nu trebuie sa amesteci tipul de lichid pentru parbriz, vorbesc de marci.daca le amesteci substantele din ele rectioneaza si se fac cocoloase care infunda instalatia.
                            Cit priveste zona de udare la mine sunt reglate la ambele masini la 60 la suta din latimea parbrizului.Oricum chiar si la 120 de km/ora spal energic parbrizul.

ce ai frate cine ti-a zis ca, daca amesteci lichidu de parbriz(cu diverse firme) se fac cocoloase, dau un ex foarte bun daca azi bagi benzina de la lukoil si maine bagi benzina de la petrom face cocoloase in injector sau nu inteleg ideea ta?
                            laureate 1.5l, albastru marin

Comment

ten, lichidul de spalat nu e benzina...se poate ca unele chestii dintr-un lichid sa precipite vreo substanta din celelalt. vb de cazul teoretic, practic n-am patit. si nici la megane n-am patit, dar ala nu era vw cu sprituitoare "evantai"...
                              e o chestie ca si aia cu vopseaua. unele vopsele, chiar si pe ulei, daca bagi diluant, se fac "branza". si aia tot aiurea se-ntampla...
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

la aprovizionarea cu lichid, si alte consumabile eu ma ocup pana acum am pus in fiecare sapt cate o alta fima de lichid de parbriz si nu s-a intamplat nimic au aceeasi functionalitate ca pana acum
                                laureate 1.5l, albastru marin

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google