reglare/desfundare stropitori parbriz

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

eu am patit dar am bagat si ceva cereale

Comment

Concret: am bagat lichid de spalat parbrizul made in germany cu teflon, smecherii, etc si mi sa blocat pompita.Mecanicul a zis initial ca sa ars pompita. Am scos pompita am curatato si gata.Cred ca rahatul ala de lichid concentrat a avut pe fund ceva ca in capul pompitei unde e sorbul in diametru de 4 milimetri era ceva.

Comment

Confirm si eu ca se fac cocoloase la amestecarea lichidului de parbriz cu altul.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by andrei View Post
          Confirm si eu ca se fac cocoloase la amestecarea lichidului de parbriz cu altul.
          e treaba de reactii chimice...depinde ce substante se gasesc in ele, daca reactioneaza e posibil sa se formeze un precipitat insolubil ("cocoloasele"). Solutia este dizolvarea sa cu un solvet alcoolic (spirt) sau este posibil sa fie dizolvat si cu apa, nu garantez asta. Va spune cineva care a fost de 2 ori in liceu la olimpiada nationala la chimie+ fac de petrochimie terminata.

Comment

nu era mare lucru sa-ti dai seama cum se regleaza stropitorile.
            eu mi-am luat la al golan furtunase de dacie obijnuita din acelea transparente. super bune
            Daca aveti moderatori scapati de ai si daca nu aveti sa nu va luati

Comment

Stie cineva cum se scot stropitorile de pe capota? Mi s-au infundat si nu mai "jetuieste" ca lumea,
              am incercat sa le scot dar au ele o smecherie ceva de rasucit sau apasat .
              de desfundat cu acul sau cu sarme de peria de sarma nu e nici o sansa!
              Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
              Andreea Trifu

Comment

Se poate regla cu ajutorul unui ac.Si eu am reglat si bate bine.Eu il tin masina din 2005 dar inca nu sa rupt furtunasele care sunt sub capota.Poate eu am avut noroc pana acuma.

Comment

Eu as vrea sa le scot de tot(stropitorile) si sa le desfund ca s-au infundat.Stie sineva cum se scot?
                  Andreea Trifu

Comment

Si eu am probleme cu stergatoarele..De cand miau adus masina tot am zis ca le reglez..Si tot uit ....Oare pot sigur cu un ac?

Comment

Da cu un ac se regleaza ..Nu e mare inginerie ;)
                      sigpic

Comment

Trebuie un ac cat de cat subtire, ca sa intre in gaura.
                        Cel mai nou proiect auto din România!
                        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Da ...Un ac ubtire de seringa sau ac de siguranta ;)
                          sigpic

Comment

Dragii mei ! Cu acul reglez jeturile ! Am incercat de nenumaratee ori sa la desfund cu acul! N-a mers! Vreau sa le scot de pe capota, de asta va cer ajutorul! Poate stie cineva!
                            Andreea Trifu

Comment

Deci as putea sa fac sa nu mai imi sufle pana pe luneta?))
                              La mine asa e!!!
                              Sufla mult prea sus si prea tare!!!

Comment

Originally posted by iashca View Post
                                Dragii mei ! Cu acul reglez jeturile ! Am incercat de nenumaratee ori sa la desfund cu acul! N-a mers! Vreau sa le scot de pe capota, de asta va cer ajutorul! Poate stie cineva!
                                Ridicati capota, scoateti furtunasele de la diuze, si le impingeti in sus, fara frica, ca nu patesc nimica. Eu asa le-am scos.
                                Cars don't kill people. People kill people!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google