eu am patit dar am bagat si ceva cereale
reglare/desfundare stropitori parbriz
Collapse
X
-
Concret: am bagat lichid de spalat parbrizul made in germany cu teflon, smecherii, etc si mi sa blocat pompita.Mecanicul a zis initial ca sa ars pompita. Am scos pompita am curatato si gata.Cred ca rahatul ala de lichid concentrat a avut pe fund ceva ca in capul pompitei unde e sorbul in diametru de 4 milimetri era ceva.
Comment
-
Confirm si eu ca se fac cocoloase la amestecarea lichidului de parbriz cu altul.
Comment
-
Originally posted by andrei View PostConfirm si eu ca se fac cocoloase la amestecarea lichidului de parbriz cu altul.
Comment
-
Stie cineva cum se scot stropitorile de pe capota? Mi s-au infundat si nu mai "jetuieste" ca lumea,
am incercat sa le scot dar au ele o smecherie ceva de rasucit sau apasat .
de desfundat cu acul sau cu sarme de peria de sarma nu e nici o sansa!Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
Andreea Trifu
Comment
-
Trebuie un ac cat de cat subtire, ca sa intre in gaura.
Comment
-
Dragii mei ! Cu acul reglez jeturile ! Am incercat de nenumaratee ori sa la desfund cu acul! N-a mers! Vreau sa le scot de pe capota, de asta va cer ajutorul! Poate stie cineva!Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
Andreea Trifu
Comment
-
Originally posted by iashca View PostDragii mei ! Cu acul reglez jeturile ! Am incercat de nenumaratee ori sa la desfund cu acul! N-a mers! Vreau sa le scot de pe capota, de asta va cer ajutorul! Poate stie cineva!Cars don't kill people. People kill people!
Comment
Comment