reglare/desfundare stropitori parbriz

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@radu2008: Sigur pui cum trebuie capacul? Sigur nu curge pe la furtun, sa fie crapat?

@andybv: Ai incercat s-o reglezi?
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Nu, voi incerca
      multumesc frumos
      Dacia Logan 1.4 MPI Dacia Logan MCV 1.6 MP Dacia Logan Pick-up 1.6 MPI

Comment

Nu merge, deci nu arunca nici la o distanta de 5 cm... Se scuge pe capota, o fi infundata?

Imi cer scuze pentru double post!
        Dacia Logan 1.4 MPI Dacia Logan MCV 1.6 MP Dacia Logan Pick-up 1.6 MPI

Comment

Vezi sa nu fie furtunul care ajunge la ea infundat/crapat sau sa nu intre bine in duza. Sau poate fi infundata, incearca cu un ac subtire sa il introduci mai adanc in duza.

Comment

Eu cand am avut problema asta am scos duza si am suflat-o cu un compresor de umflat pneurile.Nu am putut sa o desfund altfel.Si inca ceva;atentie la ce lichid de spalat parbrizul puneti.Sa nu fie f f concentrat ca ataca si sparge furtunele.Am patit-o.

Comment

Eu am luat din Selgros un bidon de 5 litri!!!
              E bun,dar as vrea ceva mai bun care sa miroasa mai bine!!!!

Comment

@ andybv - incearca sa dai apa cu capota deschisa si daca merge inseamna ca atunci cand inchizi capota iti sugruma furtunelul . Asa mi s-a intamplat si mie .

Comment

Danyel:cum ai scos stropitorile de pe capota? Am intrebat tot aici si nimeni nu mi-a spus cum sa le scot fara a le distruge! Lumineaza-ma tu ,te rog!
                  Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
                  Andreea Trifu

Comment

Ti-am raspuns si mai sus...
                    Le incalzesti si daca nu ies, le scoti stricandu-le, ca nu costa mult.

Comment

Andrei:am retinut de prima data solutia ta.Nu cred totusi ca numai incalzindu-le si daca nu ies se distrug!Mai ales ca nu e vorba de bani aici, ci mai debraba de o provocare tehnica, a carei rezolvare ma face sa mai astept solutii favorabile.
                      Andreea Trifu

Comment

Aceeasi problema si la mine (stropitori infundate). O sa incerc sa le suflu cu aer comprimat la PetromV diseara. Da, sunt fan PetromV. Sper sa nu se considere reclama

Comment

Originally posted by iashca View Post
                          o provocare tehnica, a carei rezolvare ma face sa mai astept solutii favorabile.
                          vorbesti de parca ar fi tehnologie spatiala...
                          Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

Eu unul le-am reglat sa bata in x cele dinspre interior adica ala din dreapta bate in stanga si invers, astfel se realizeaza o spalare eficienta

incercati sa vedeti ca merita
                            http://www.loganclub.ro/forum/masinu...e-t742p11.html

Comment

Top cat:ai tu o rezolvare mai pamanteana? Daca nu, pacat de postul tau, ca te-ai intrebuintat cam mult.
                              eu intre timp am gasit solutia, tot pe forumul asta , pe care unii ca tine posteaza la misto! Multumesc de ajutor!!!!!!!!!!!!!
                              Andreea Trifu

Comment

Am dat si eu azi stropitorile si le-am curatat fara a le strica ...Multumesc Danielliviu
                                Le-am dat jos si le-am suflat si pe o parte si pe cealalta si ce a iesit din ele m-a ingrozit...Parerea mea este ca ar fi bine sa nu ajungeti cu lichidul de spalat parbrizul la minim deoarece va trage toate mizeriile din vas...
                                Iasca duminica daca vrei facem sedinta de desfundare stropitori parbriz...Ca sunt expert acum
                                TopCat daca ai solutii reale la aceasta problema posteaza daca nu te rog sa citesti art.2.7
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google