reglare/desfundare stropitori parbriz

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@liculicu: Nu e prea bine, pentru ca asa mai pierzi putin din putere, care si asa lipseste.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Salutare tuturor! Aceste stropitori se infunda cu toate ca folositi solutie gata preparata pentru masini?
      Normal nu ar trebui. Eventual se infunda daca se combina cu apa de la robinet care are depuneri. Am combinat cu apa distilata si inca nu s-au infundat, da cine stie pentru cit timp.
      Mare grija ca vine acusi iarna si ingheata solutia in bidonas daca nu-i pe baza de alcool!
      sigpic
      VIATA ARE PRIORITATE

Comment

Da ce voi pune-ti si apa in bidonasul respectiv?
        Eu pun numai solutia,fara apa!

Comment

Mai sunt unele solutii care se combina cu apa.
          sigpic
          !

Comment

@iashca:
            ma bucur pentru tine ca ai gasit solutia tot pe forumul asta (ca sa te citez). Deci se poate. Colegii iti impartasesc opinii, experiente proprii, dar unii numai nu pot fi multumiti.
            acest lucru nu l-a inteles nici valeriuciprian care lasa la o parte obiectivitatea pentru a-si apara concetateanul.
            In fine, eu mi-am spus parerea cu privire la aceasta "provocare tehnica" de a scoate o stropitare. Inca mai rad cand ma gandesc...
            No offence!
            Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

...reglarea stropitoilor fiecare o face cum doreste (cun ac sau bold etc...asa cum sa mai sccris aici), exista si pareri a producatorului care nu tre neglijate kear.
              ...Dar eu de fapt am vrut sa va relatez altceva, problema stropitorilor infundate la mine sa rezolvat cun filtru de benzina din cele destinate circuitelor de joasa presiune. adic cu peretii transparenti prin care se vede "hirtia " de filtrare. ca rezultat de 2 ani nu am mai avut clipe neplacute cu desfundare...
              pina atunci (si la masina precedenta -passat, cei drept din 89 ) o data la2-3 luni necsita interventii
              incercati poate ajuta si stropitoarele voastre

Comment

mai bine schimbati duzele alea dupa capota,eu unul asa am facut si de atunci nu mai am probleme,nu se mai infunda stropesc super totul cu doar 37-40 ron,pentru celelalte exista mastercard!

Comment

Da.. cu unele care pulverizeaza pe tot parbrizul si in felul asta sunt mai eficiente decat cele care sunt stock.

Comment

de la skoda octavia is cele mai bune..au 3 iesiri ..si costa 40 de lei la dealer

Comment

• Loganu...duze le skoda octavia nu au trei iesiri.
                      Last edited by valeriuciprian; 6 January 2010, 23:25.
                      sigpic

Comment

• poze filtru pentru stergatori

asa arata filtru cre la-m utilizat pentru a uita de stropitori infundate.la noi in piatza a costat 2 euro

din poze se vede ca sau acumulat depuneri... dar in filtru nu in stropitori ca ele stropesc pina azi
                        Attached Files
                        Last edited by valeriuciprian; 9 January 2010, 18:21.

Comment

• E buna ideea ta...eu am pus-o in aplicare deja...dar o sa incerc sa bag acel filtru undeva langa vasul spalatorului de parbriz.
                          sigpic

Comment

• Pai ala e filtru de apa ? Eu am vazut asa ceva numai pentru benzina . Ideea e foarte buna .

Comment

• Nu e filtru de apa...e filtru de benzina de la vechile dacii 1300...dar vad ca lichidul trece prin acea sita.
                              sigpic

Comment

• Acum am marit fotografia si am vazut ca are sita de cupru . Ce aveam eu la dacie era cu filtru de hartie prin care se presupune ca trece apa (si nici nu am mai avut probleme cu apa in benzina ). De fapt nici prin sita aia din fotografie nu ar trebuii sa treaca apa dar daca merge, merge .

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google