@liculicu: Nu e prea bine, pentru ca asa mai pierzi putin din putere, care si asa lipseste.
reglare/desfundare stropitori parbriz
Collapse
X
-
-
Salutare tuturor! Aceste stropitori se infunda cu toate ca folositi solutie gata preparata pentru masini?
Normal nu ar trebui. Eventual se infunda daca se combina cu apa de la robinet care are depuneri. Am combinat cu apa distilata si inca nu s-au infundat, da cine stie pentru cit timp.
Mare grija ca vine acusi iarna si ingheata solutia in bidonas daca nu-i pe baza de alcool!sigpic
VIATA ARE PRIORITATE
Comment
-
@iashca:
ma bucur pentru tine ca ai gasit solutia tot pe forumul asta (ca sa te citez). Deci se poate. Colegii iti impartasesc opinii, experiente proprii, dar unii numai nu pot fi multumiti.
acest lucru nu l-a inteles nici valeriuciprian care lasa la o parte obiectivitatea pentru a-si apara concetateanul.
In fine, eu mi-am spus parerea cu privire la aceasta "provocare tehnica" de a scoate o stropitare. Inca mai rad cand ma gandesc...
No offence!Computer, did we bring batteries?... Computer?...
Comment
-
...reglarea stropitoilor fiecare o face cum doreste (cun ac sau bold etc...asa cum sa mai sccris aici), exista si pareri a producatorului care nu tre neglijate kear.
...Dar eu de fapt am vrut sa va relatez altceva, problema stropitorilor infundate la mine sa rezolvat cun filtru de benzina din cele destinate circuitelor de joasa presiune. adic cu peretii transparenti prin care se vede "hirtia " de filtrare. ca rezultat de 2 ani nu am mai avut clipe neplacute cu desfundare...
pina atunci (si la masina precedenta -passat, cei drept din 89 ) o data la2-3 luni necsita interventii
incercati poate ajuta si stropitoarele voastre
Comment
-
Loganu...duze le skoda octavia nu au trei iesiri.Last edited by valeriuciprian; 6 January 2010, 23:25.sigpic
Comment
-
poze filtru pentru stergatori
asa arata filtru cre la-m utilizat pentru a uita de stropitori infundate.la noi in piatza a costat 2 euro
din poze se vede ca sau acumulat depuneri... dar in filtru nu in stropitori ca ele stropesc pina aziLast edited by valeriuciprian; 9 January 2010, 18:21.
Comment
-
Acum am marit fotografia si am vazut ca are sita de cupru . Ce aveam eu la dacie era cu filtru de hartie prin care se presupune ca trece apa (si nici nu am mai avut probleme cu apa in benzina ). De fapt nici prin sita aia din fotografie nu ar trebuii sa treaca apa dar daca merge, merge .
Comment
Comment