reglare/desfundare stropitori parbriz

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• reglare/desfundare stropitori parbriz

In primul rand imi cer scuze daca thread-ul nu e postat unde ar trebui, desi cred ca e ok, sau daca mai exista vreo informatie pe tema asta.

Chestia e ca la mine (nu stiu daca sunt singurul) stropitorile imi bat muuult prea sus pe parbriz... practic stropesc partea de sus si lichidul se prelinge in jos, si ma deranjeaza ca se tot prelinge dupa ce sterg cu stergatoarele.
    Asa face toate?
    Se poate regla stropitoarea "pe inaltime"? sau doar in lateral? intreb deoarece nu as vrea sa le nenorocesc experimentand.

multumesc anticipat pentru lamuriri

da merg reglate ,iei un ac de cusut foarte subtire si introduci varful in gaura si le misti in ce pozitie vrei ,alea sunt niste bile si se pot regla ,eu le-a reglat
    "cromul este placerea mea"
    "cui nu-i place , valea"

Comment

Se pot regla si pe orizontala si pe verticala, cu acul. Eu le-am lasat aproximativ asa cum au venit din fabrica, pentru ca bateau bine. Primul din dreapta arunca apa pe partea unde nu ajunge stergatorul si e bine, ca se mai curata si zona aia.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Eu le-am lasat mai jos pentru ca in mers jumatate din apa se ducea pe plafon nu pe parbriz.
        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Adicatelea ii spalai celui din spate parbrizul....

Comment

Cum mai mi-l spala mie cateodata unii care nu stiu se regleze stropitorile...
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Exact. Chiar asa s-a intamplat i-am spalat lui cumnata-miu capota o data (stateam pe loc ca daca eram in mers ii spalam parbrizul). . Intamplarea este reala.
              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

da mai eu am patit-o ,era unul in fata la 5 metri si cand si-a dat cu apa pe parbriz a ajuns pana la mine pe parbrizul meu si nu stiam ce naiba se intampla am crezut ca ploua
                =)
                "cui nu-i place , valea"

Comment

vedeti cit de jos le lasati ca daca o sa aveti nevoie sa spalati parbrizul pe la 60-70 km/h o sa vedeti ca arunca apa mult mai jos decit atunci cind speli in stationare sau la viteza mica.

Comment

la mine sint exact cum am luat-o de la reprezentanta. daca stau pe loc, spal la cel din spate, in schimb la viteza de aprox 50-70km/h spal exact unde trebuie.
                    deci sustin pe gabriel!
                    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

multumesc de sfaturi. eu de obicei spal cand stau la semafor. deci le voi regla ceva mai jos. mie mi-a spalat parbrizul unul cu o fabia ce era in dreapta mea...

Comment

Vezi cand le reglezi ce solutie de spalat ai. Ca eu le-am reglat bine cand aveam solutie speciala de parbriz, iar cand am pus apa chioara spalam luneta
                        MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)

Comment

corect, gxg, solutia speciala de spalat parbrizul e mai densa ca apa chioara, de aceea diferenta subliniata de tine... eu totusi nu intentionez sa pun apa chioara ca oricum vine si iarna si nu e indicat... desi se cam goleste rezervorul si la fel de gol e si buzunaru'..., oricum, multumesc de observatie.

au aparut deja in comert lichide de spalat parbrizul pentru iarna? ca eu de ala vreau sa iau la 5 litri si ultima data cand am fost in real nu erau decat de vara

Comment

nici eu nu am vazut.mi-am luat unu normal, nu scrie pe el de vara sau chestii.Pana vine frigu se termina si mama lui.

Comment

reglati-le sa fie cand stati peloc sa bata putin mai sus si in timpul mersului sa bata pe mijloc
                              "cui nu-i place , valea"

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google