reglare/desfundare stropitori parbriz

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• probleme stropitori parbriz

am si eu probleme cu imbinarea dintre unul dintre stropitori si capota deaorece cand ploua sau cand spal masina imi curge apa de pe capota chiar unde este stropitorul imi curge pe motor si ma tem sa nu afecteze cu ceva mai ales cand motorul este cald

Comment

• nu nu acel filtru e de benzina si din cite am vazut cu okiul liber e un fel de hirtie.din comentariu vinztorului cele cu elementul filtrant de metal...e pentru disel

Comment

• Originally posted by laur2009 View Post
        am si eu probleme cu imbinarea dintre unul dintre stropitori si capota deaorece cand ploua sau cand spal masina imi curge apa de pe capota chiar unde este stropitorul imi curge pe motor si ma tem sa nu afecteze cu ceva mai ales cand motorul este cald
        Nu are ce sa afecteze...dar daca tot vrei sa nu mai ai pic de apa pe motor din cauza stropitoarelor de parbriz izoleaza stropitoatele pe interio cu silicon.Alta solutie nu vad.
        sigpic

Comment

• Originally posted by valeriuciprian View Post
          Nu are ce sa afecteze...dar daca tot vrei sa nu mai ai pic de apa pe motor din cauza stropitoarelor de parbriz izoleaza stropitoatele pe interio cu silicon.Alta solutie nu vad.
          asa ma gandeam si eu dar ma gandeam sa nu afecteze cu ceva siliconu

Comment

• Iata pozele cu filtrul montat la stropitoarele de parbriz...prima data (pozele 1,2) l-am montat la fel ca (,) colegul Aazman...mai mult de proba...dar azi nu am mai rezistat tentatiei sa mesteresc la masina (chiar cu riscul de a rupe acel buton care tine grila) si l-am introdus in interior ...adica sub grila.(pozele 3,4)...am ales decizia montarii acestui filtru pentru ca eu am montate duze de skoda octavia si acestea nu pot fi desfundate cu acul /lita
            Attached Files
            Last edited by valeriuciprian; 14 January 2010, 21:48.
            sigpic

Comment

• Sunt unele care pulverizeaza practic,nu dau doar cu jet, si acestea sunt pe Seat Leon,stiu ca are cumnatul meu. Are idee daca se potrivesc stropitorile acelea pe Logan, si cat ar costa? Foarte buna ideea cu filtrul de benzina,maine imi montez si eu.
              Logan Ambition 1.6 8V

Comment

• Eu am montate pe masina duze de Skoda octavia 2 si pulverizeaza ploaie...cauta pe My ride-ul meu ca vei gasi un film (parca) si poze (sigur) cu montarea lor...de asemenea gasesti si codul lor tot acolo.
                sigpic

Comment

• Am gasit, mersi mult.
                  Last edited by blanarucristi; 31 January 2010, 23:51.
                  Logan Ambition 1.6 8V

Comment

• am vrut sa folosesc azi stropitorile si nu au mers. am dessfundat orificiile, dar degeaba. cand am luat masina era ceva lichid de spalare, dar azi mai era un pic pe fundul rezervorului. e posibil sa se scurga pe undeva. pompa unde este montata?
                    sigpic

Comment

• 1.6_mpi...uita-te trei-patru posturi mai sus...ca este poza pusa cu rezervorul de la spalatarul de parbriz.....oricum....pompa e langa vasul de lichid...pentru a ajunge la pompa trebuie sa demontezi grila de deasupra.
                      Si referitor la pierderea de lichid...vezi sa nu iti fi inghetat lichidul in vas sau sa nu fie vreoun furtunas spart...pentru a poba daca pompa baga scoate un furtunas si actioneaza pompa...daca vine lichid desfunda duzele.
                      Succes.
                      Last edited by valeriuciprian; 1 February 2010, 23:33.
                      sigpic

Comment

• ingetate nu cred ca au fost, lichidul nu era inghetat si am verificat dupa ce am mers vre-o 3 ore cu masina. asta vara simteam din cand in cand miros de parfum in masina si nu stiam de unde vine. azi am rezolvat misterul, venea de la lichidul de parbbriz. pana azi nu am folosit niciodata stropitorile.

m-am uitat azi la rezervor si am vazut ca lipseste firul de alimentare a pompei. are conectorul montat, dar firele sunt rupte (nici macar taiate) de deasupra lui. partea ciudata e ca celalalt capat a firului nu se vede
                        Last edited by 1.6_mpi; 2 February 2010, 14:47. Reason: Automerged Doublepost
                        sigpic

Comment

• na , trebuie sa imi fac si eu o tasnitoare ca nu mai merge cum trebuie , am incercat de am suflat-o si cu un ac subtire dar nu merge , tot pe jumatate stropeste numa
                          trebuie sa pun si eu un filtru ceva ca vad ca tot se infunda degeaba folosesc numa lichid de parbriz
                          Its just a car ...

Comment

• Si la mine s-au infundat tasnitoarele, am scos furtunul din ele si am dat 2-3 sprituiri apoi am suflat cu aer comprimat diuzele, merge ca in prima zi!

Comment

• @raduprov:
                              vezi daca nu ai ceva depozit pe fundul vasului.
                              Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google