Targ Auto Sau Vanzari Online?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

aveti dreptate....si nu!acum depinde si de voi!daca o masina merge bine si "o simti",normal ca trebuie sa ai habar despre masini,este buna si din targ!sunt la a doua luata de acolo,prima de la samsari a doua proprietar si vreau sa va spun ca acel break de la samsar si-a facut treaba cu vaaarf si indesat!e relativa treaba cu samsar sau nu!am probat 100 de masini inainte de asta!daca are probleme acea masina nu prea are cum sa o ascunda asa bine!doar daca sunt maruntisuri!plus ca negociezi cel mai bine in targ ca de aia e targ!parerea mea patita!
    "CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk

Comment

Am avut pana acum 4 masini Loganul fiind a 5-a, toate noi(Dacia 1310, Dacia pe injectie, Supernova si Matiz) si pe toate le-am vandut in targul din Bacau. Matizul am vrut sa-l dau de acasa, prin intermediul prietenilor dar dupa 2 luni tot in targ am ajuns cu el. Desi ma consider om serios nu cred ca trebuia sa-mi fie rusine sa stau in targ in week-end pentru ca la urma urmei erau masinile mele, eram unic proprietar si nu inselam pe nimeni. Iar daca un cumparator din targ nu face diferenta dintre un samsar si cineva care-si vinde masina proprie, atunci el are o problema.

Comment

In afara faptului ca un om serios(inginer,avocat sau eu stiu ce meserie serioasa)
        ca sa fii am serios cu o masina "buna" nu tre sa ai acele meserii, m-am referit la oamenii in varsta care vor sa-si dea masinile, unii din probleme familiare, altii financiare.
        Intr-adevar sunt mai putini, insa pot fi siguri.
        Si oricum samsarii se cunosc dintr-o mie...

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google