eu stiu tuareg 85de mii de km... pe la 70de mii la lasat ceva la transmisia pe spate , dupaia pompa de ulei acum masina a iesi din garantie a cedat un semering de ungere pe la motor piesa e 2mil si manopera 24mil... masina nu a fost forjata... e luata noua din reprezentanta si ce sa zic ghinion domne
Diferite intrebari pt. achizionarea unui logan nou
Collapse
X
-
Touaregurile, mai ales TDI-urile cam au probleme mari, pica piese multe dupa ce iesi din garantie.
Comment
-
I-ati un Prestige 1.5 dCi 85 CP.
+ air bag-uri laterale. Luna asta sunt bonus.
Ii pui o suspensie sport si, daca rezisti la glumele prietenilor tai, care sunt sigur ca vor veni, vei fi foarte multumit.
Bafta!
Comment
-
Ofertele depind de dealer. De aceea, inainte de achizitionare e bine sa te duci la mai multi dealeri Dacia sa vezi ce iti ofera fiecare.
Comment
-
la consum vei fi bos cu logan diesel si la intretinere la fel.eu nu stiu masina in afara de 1310 care sa fie asa usor de intretinut.
stiu n cazuri care au dat strainele si si-au luat logan sau straine noi.nu mai vor veci masini din piata de masini
Comment
-
Originally posted by draculatrebuie schimbat asa: tachetii - sunt 24 de bucati costa aproximativ 800 de mi bucata
si mai trebuie schimbate axele cu came care sunt 4 parca si costa 600 de euro bucataForum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
Comment