Varianta Ieftina De Vopsire A Barei Fata?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Varianta Ieftina De Vopsire A Barei Fata?

Vreau sa imi vopsesc in culoarea masinii gri platine bara fata care e doar pe jumatate vopsita din fabrica,intrebarea este daca pot eu sa o vopsesc si sa ma coste mai putin(ce materiale imi trebuie pe langa vopsea?),sau trebuie sa merg neaparat la un service,dar cred ca ma arde la buzunar prea tare.Astept sfaturi..ms

cel mai bine mergi la service.... dar poti vorbi acolo cu vopsitorul sa te intelegi sa-ti faca la negru si dupa program ca mai sunt care fac asa.. e mai bine pentru ca tu banuiesc ca ai de vopsit plastic si sunt mai multe operatiuni de efectuat...plus ca iti baga un cuptor.....
    Masinile au devenit ca niste accesorii de imbracaminte, fara de care te simti nesigur, dezgolit si incomplet.
    ID: cipry263

Comment

poti sa te duci la un laborator undeva sa iti fac un spray dupa codul tau de vopsea si sa o dai tu dar mai la vara sa fie cald afara daca nu ai cuptor dar nu stiu cat o sa tina oricum o sa tina ceva ca nu cedeaza asa repede

Comment

Stiu ca trebuie dat inainte de vopsea cu o solutie speciala sa nu sara vopseaua,asa e pe plastic...o sa merg la un service sa ma interesez...

Comment

Uite eu ma aflu in aceiasi situatie ca si tine,dar am vorbit cu un vopsitor de la reprezentanta Dacia de aici din Suceava pentru aceasta problema si a zis ca ma costa asa la "negru" cu toate materialele lui(vopsea,primer,si un sprit-chit pentru echivalarea suprafetelor inainte de vopsea pentru ca partea neagra este mai zgrunturoasa decat cea vopsita) undeva la 150 de lei dar cu conditia sa dau eu jos barele si sa i le duc lui si el a zis ca o sa le faca dupa program.Iti recomand si tie sa vorbesti cu un vopsitor de la reprezentanta Dacia de la tine la Sibiu dar sa mergi sa vorbesti direct cu el si poate ai acelasi noroc ca si mine.....numai bine si bafta..

Comment

pe mine aici in oras mi-au cerut 500 lei pt o singura bara!!!
            Its just a car ...

Comment

Cumperi doua tuburi de vopsea unul de primer si unu de lac si s-a rezolvat.
              Daca n-ai mana de vopsitor nu te baga ca o sa iasa urat.

P.S. Eu asa le-am vopsit dar nu era metalizata culoarea.

Comment

Poti sa-mi explici mai in detaliu ce sa cumpar?Chiar vreau sa cumpar vopsea sa-mi vopsesc si inelele aeroatoare....

Nu mai quote postului anterior
                Last edited by valeriuciprian; 26 February 2009, 10:18.

Comment

Hai mai si tu la intalnire si discutam acolo, avem colegi care si-au vopsit diferite elemente ale masinii , inclusiv aeratoarele si elemete de interior, care am vazut ca vrei sa le vopsesti, hai si poate te ajutam noi .
                  Sincer nu iti recomand sa te duci la Emilian !!!

Hai noroc !
                  sigpic

Comment

Se vopseste simplu doar daca ai mana de vopsitor . Mai bine dai un sfantz la un vopsitor de cartier care se pricepe si ti-o "coci" la vara cand vin caldurile Oricat de buna ar fi vopseaua si cat de bine ar fi vopsita tot o sa sara de pe plastic . La mine de la pietricele + viteza am cateva puncte pe bara de ph2 prin partea de jos unde e vopseaua sarita de pe plastic si nah` e facuta de uzina
                    1.6 MPi Icy White

Comment

Bad_Wolf: O sa vin si la intalniri,oricum loganul nu e al meu ,e de firma,plin de reclame.....eu imi fac treaba cu el ,practic e mai mult decat al meu daca stau sa ma gandesc bine....:p.....
                      Ingerulol: Daca e vopsita bine nu sare vopseaua nici de la pietricele,chestia e sa dai cu o solutie speciala inainte de vopsea,ca sa prinda bine vopseaua,vreau sa o fac calumea de-asta cer sfaturi.....chestia e ca nu stiu exact ce fel de solutie si ce fel de vopsea....
                      Last edited by Raoulz; 25 February 2009, 16:09.

Comment

te duci la bricostore, brick, pe unde mai stii ca are, si cauti un spray dupa codul de vopsea al masinii.intai degresezi bine bine bara, apoi dai 2 straturi cu Plastic Primer,dai 2-3 straturi si cu vopsea, iar dupa aceea 1 strat de lac.asteapta sa vina vara daca vrei sa iti faci tu. uita-te aici, codurile de vopsea http://www.loganclub.ro/forum/coduri_vopsea_logan_pt_cine_e_interesat-t1228.html.

Comment

Pai asa o sa fac,ma gandesc ca nu ma costa mai mult de 100 lei,la service-uri mi-a cerut de la 300 lei in sus pe o bara,jecmaneala.......

Comment

varianta ieftina = foliat
                            TAXI M2O

Comment

sigur tine colantu pe bare ) dupa 1an-2 se duce colantu si costa si mult 70 lei bara
                              Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google