Varianta Ieftina De Vopsire A Barei Fata?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by LmtdEdition View Post
    sigur tine colantu pe bare ) dupa 1an-2 se duce colantu si costa si mult 70 lei bara
    am pe una din masini de 3 ani....si nu s-a desprins deloc...stai calm...tine mai mult decat la unele vopsitorii. Stiu ali colegi la care rezista de mai mult timp fara probleme....
    P.S.: e 50 RON pentru ambele bare....te duc eu la meserias in IASI dak vrei sa faci si ai sa te convingi.
    TAXI M2O

Comment

Originally posted by dany_m2v View Post
      am pe una din masini de 3 ani....si nu s-a desprins deloc...stai calm...tine mai mult decat la unele vopsitorii. Stiu ali colegi la care rezista de mai mult timp fara probleme....
      P.S.: e 50 RON pentru ambele bare....te duc eu la meserias in IASI dak vrei sa faci si ai sa te convingi.
      masina mea a avut colatate barele si s-a luat ...si bara pe spate a fost revopsita si s-a luat cu tot cu colant cand am dat jos colantu ...si colantul a fost pus la o firma care se ocupa numai cu treburi dastea si a costat 9 milioane
      Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

.....inseamna ca erau complet pe langa conceptul de a folia. Pe mine m-a costat 150 € toata masina de foliat la niste baieti super-ok din Iasi. Stiu si masini din iasi care sunt foliate de 4-5 si nu au nimik....nu s-a dezlipit folia...nu s-a subtiat...nimik. Mai cunosc pe cineva care si-a foliat un BMW X6 si toata lumea a crezut ca si l-a vopsit (nu se vedea diferenta).
        TAXI M2O

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google