Scaunele Originale Se Pot Lasa Mai Jos?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Scaunele Originale Se Pot Lasa Mai Jos?

Mie imi plac foarte mult scaunele originale din masina doar ca as vrea sa le fac cumva sa fie mai joase cu toate ca cel de la sofer e reglabil pe inaltime.
    Vreau sa fie un pic mai joase

acelasi lucru m-ar interesa si pe mine. Poate cineva stie si posteaza.....

Comment

Salut.in legatura cu scaunele ...mai bine e de preferat o adaptare a scaunelor de pe o alta marca de masina.Din experienta iti spun ca scaunul soferului de laureate(cu reglaj pe inaltime)e o porcarie ,am avut doua interventii in service si degeaba tot are un balans fata /spate.Daca o sa ai ocazia sa vezi unul cu tapiteria data jos ...o sa alegi varianta de mai sus .Ca sa nu mai vorbim de pt pret 14 mil ROL.E greu de crezut cat de rudimentar e facut,si cat de usor capata joc la angrenaje si cand spun asta ma gandesc la cat de uimit am ramas cand am vazut sistemul de ridicare...un arc.Sau cel de reglaj lombar...de tot rasul.SI NU IN ULTIMUL RAND SIGURANTA:stand la o trecere de pietoni am fost lovit in spate moment in care m-am trezit ca la dentist ....ambele scaune rabatate,si cu glisierele in pozitie inferioara .greutate pasageri daca mai conteaza...sofer 90, pasager 105.Asa ca ....de preferat un transplant de scaune .

Comment

reglajul lombar e un cablu la marea majoritate e scaunelor "de firma"...
        siguranta ? eu cand m-am rasturnat tocmai ruperea spatarului m-s salvat de la ruperea gatului.
        nu zic ca scaunele sunt vreun exemplu in materie, dar nici ultimul jeg...in primul rand sunt facute sa fie comode, ceea ce personal am apreciat la logan. si cum ziceam mai devreme, scaunul meu nu avea joc dupa 2 ani de zile si si-a facut treaba...
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Poate ca ai fost tu ghinionist,ca si eu am laureatul meu de 4 ani si scaunul nu are nici un pic de joc. Si daca nu ti se rupea scaunul era posibil sa ti se rupa gatul, vorba lu Seba.
          Cat despre alte scaune oricat le-ai modifica tot nu dau ca cele originale.

Comment

Mentionez ca partea inferioara a fost schimbata de 2 ori,totul ok dupa care iar capata joc...cat despre comoditate cu ce masini ati mai mers pana acum?Ca daca luam un Megane ca o comparatie apropiata ....departe...departe

Comment

Si MCV-ul meu de la muca are joc in scaun. tot reglabil pe inaltime

Comment

Spunea un mecanic ca scaunele de WV Golf se potrivesc. Personal nu am vazut montate dar mecanicul spunea ca nu trebuie facuta nici o modificare, se potrivesc perfect.
                Spor la incercari.

Comment

wv golf care?ce model?

Comment

scaune de golf5 pe logan; si-a pus cineva de pe forum...
                    Attached Files
                    "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

da,alta treaba

Comment

au intrat perfect sau mici modificari
                        drive with speed than you die fast

Comment

ma bate un gand rau mai ales ca se monteaza usor cica si sunt foarte confortabile la drum lung ...
                          "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

poi da la mine dupa un an scaunele daca am pe cineva in spate si la o frana vine peste mine pt ca nu are centura parca ma impinge cu tot cu scaun in fata plus de asta eu sunt un tip la 1.90 si as vrea un pic mai joase D
                            dar daca merg alea de pe golf5 nu se stie niciodata cand o sa le schimb

Comment

eu am 1m93-1m94 si 102-103kg. nu am rupt scaunul in 2 ani de zile decat cand am rasturnat masina. apropo de scaunele de megane, vorbim cumva de masina aia care costa dublu decat un logan? da, ar fi bine sa aiba loganul design de bmw m1, motor v12 de maybach, scaune de evo, suspensii de citroen c5, punti de ford mondeo, consum de fabia 1.4tdi si pret de...juma' de logan, nu?
                              revenind: scaunele de golf5 din auzite se potrivesc cu o adaptare la prinderea in podeaua masinii, adica trebuie un alt cadru, gaurit ca sa adapteze scaunul de golf pe suportii din logan. asta daca vreti musai sa va schimbati scaunele. de ce nu va puneti de mitsubishi evo? ca alea sigur se potrivesc, felixb a avut si cristi_xp are acum...
                              Last edited by Seba; 24 February 2009, 13:00.
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google