Garantie Pe Suspensii Doar 50 De Mii De Km??

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Garantie Pe Suspensii Doar 50 De Mii De Km??

Mi sa spus ieri ca cu toate ca am trei ani de garantie sau 100 de mii de km garantia pe suspensie si tot ce tine de suspensie se termina dupa ce ai facut 50 de mii

eu acum fac un an si am 31 de mii si a incepu sa uruie un rulment pe dreapta...................sa fie adevarata chestia cu 50 de mii?

lamuriti-ma!!!! ms

Doar la amortizoare e valabil. Si nu sunt 50000 sunt 60000 de km parca.
    Oricum rulmentul nu este asimilat suspensiilor ci trenului de rulare.
    Last edited by Cristi_LCD; 24 February 2009, 10:48.
    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Rulmentul nu face parte din suspensia masinii si in functie de ce drumuri ai frecventat este posibil sa se fi dus rulmentul...daca ala o fi, apoi trebuie sa intelegi ca pe soselele patriei noastre stralucitoare, ca producator auto nu poti da cine stie ce garantie la suspensii din motive pe care le cunoastem toti
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Producatorii de amortizoare recomanda schimbarea acestora la 20 - 30 000km. E cat se poate de normal ca Dacia sa garanteze suspensia 60 000km. Din punctul meu de vedere amortizoarele trebuiesc tinute maxim 40 000km.
        sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

daca aveai hyundai accent le schimbai pe garantie de cate ori vroiai tu

Comment

Sa inteleg ca tu nu ai logan?

nu mai cita ultimul post!
            Last edited by Seba; 24 February 2009, 16:20.

Comment

nu neaparat. accentul are probleme cu telescoapele si caseta de directie; cum garantia lor e de cativa ani, cum bate ceva, cum le schimba. cu putin "noroc", la accent poti schimba telescoapele pe garantie din 10000 in 10000km, asa prastie sunt...
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Garantia pentru amortizoare e de 2 ani sau 50.000 km, depinde care termen se atinge primul, indiferent daca masina are garantie extinsa sau nu.
                Cel mai nou proiect auto din România!
                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

oricum e supersuficient 50 mii km la ce drumuri avem .
                  ''M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat''. (Gigi Becali)

Comment

eu am facut un test la amortizoare la supernova la 60.000km si s-a mirat in ce stadiu bun erau. si a vazut camp si gropi destul de mult.
                    Citroen C4 Coupe 1.6 hdi 110 cp 2006 rouge lucifer

Comment

eu am 75000km cu ele si nu am avut probleme.
                      sigpic

Comment

@Andrei si de cate ori pot sa le schimb pe garantie ?(intreb la modul serios)

@yoz13 colegul de birou chiar acum 1 zi a schimbat amortizoarele la supernova(alea de pe fata) 1 ca era varza iar celalat doar pentru ca luase set. .
                        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

nu cred ca m-am referit eu bine.......ma refer la toati capeti de bare toate bieletele si rulmentii si toate alea..........cata garantie am pe alea........

Comment

fost posesor de solenza la 98000km am facut testul la amortizoare si trecuse cu bine testul.masina avea acesti km facuti numai pe drumurile patriei

Comment

Lasa, nu va mai vaitati de garantia la telescoape, pe drumurile nostre de rahat n-au cum sa dea mai mult.

Uite la Mercedes ai un an garantie (pe Romania) la ele si apoi gata, bun de plata (indif de nr de km).

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google