Cutia De Viteze DCI 65 = Cea De 70 Cai ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cutia De Viteze DCI 65 = Cea De 70 Cai ?

Intrebarea mea e daca cutia de pe DCI u de 65 cai e aceeasi cu cea de pe 70 cai , spun asta ca in specificatia tehnica scrie ca e jr3 pe amandoua , insa am condus cateva de 65 si de 70 cai si difera total cea de 70 cai e mult mai rigida se simte mult mai bine la mana si mai exacta , ce e schimbat defapt ? e alta cutie sau ce difera de se simte diferenta ? daca s-a mai discutat undeva acest lucru va rog postati linkul , merci anticipat .
    ''M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat''. (Gigi Becali)

dieselul de 65 cp are ambreiaj normal parca...de la 70 in sus este hidraulic si cutia este pe cabluri ...da nu stiu daca la berlina ...sau doar la MCV
    Last edited by Cristi_Xp; 24 February 2009, 15:44.
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

cutia pe cabluri e jr5. probabil ca e tot pe tija, doar ambreiajul e hidraulic. stie dracu
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Mai mult ca sigur ai mers cu un dCi de 70 CP care avea JR5+ambreiaj hidraulic, nu au toate asa.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google