Rodaj afara sau in oras?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Eu am 3000 si ceva cu masina si vad ca s-au lasat arcurile mult de tot ) fata de cum era cand am cumparat-o
    laureate 1.5l, albastru marin

Comment

Asta e un lucru bun petru stabilitate la drum intis dar e rau pentru gropanele si bordurile din orasele noastre scumpe si dragi.

Daca sau lasata asta poate ca ai carat mult cu ea

Dar sincer cred ca e doar o impresie. Nu avea cum sa se lasa, nu cred ca toti aia 3000 km au carat doar caramizi de ai tarsait cu spoiler spate pe jos.
      1.5 dc

Comment

Eu car mult cu ea si de aia cred ca s-a lasat
        laureate 1.5l, albastru marin

Comment

Azi a trebuit sa tractez un var cu dacia vreo 25 de km.Am mers incet,maxim 70 ,dar cum nu am decat 600de kilometri ma intreb daca vor exista consecinte.Nu am depasit mai mult de 3ooo-3200 de turatii.Care dintre voi e in tema,poate ma luminati si pe mine

Comment

Buna dimineata bogdan. Eu zic ca nu are nimic, daca ai schimbat cum ai zis si ai mers cu viteza aia. Sa vedem ce mai zic si altii dar eu zic ca n-are nimic
            If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

...Si eu care credeam ca sunt singurul insomniac...Buna dimineata si tie.Mersi de linistire.Sa stii ca de cate ori te "vad"pe aici pe forum imi aduc aminte de MIB-ul tau.Nu mi-au placut niciodata masinile de culori inchise .A ta e exceptia notabila.
              Si sa vezi chestie,aveam consum mediu 6,8 la suta,la 600 km ,acum e la 7 l la suta.A cam mancat,saracuta.

Comment

Ms de apreciere De "papat" papa.Si la mine se simte la consum cand o incarc.
                Oricum parerea de rodaj e impartita, unii spun ca daca o inveti lenesa asa o ai, altii spun ca nu conteaza. Eu inclin spre a 2a parere, dar am preferat sa respect termenii rodajului si apoi masina a vazut de multe ori limitare la turatie, si nu mi s-a parut lenesa
                Deci concluzie, sa n-o fortezi in rodaj, zic eu, si apoi da-i in ea cat vrei tu
                Last edited by andrushk_mib; 14 September 2008, 01:54.
                If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

O sa ma straduiesc sa te ascult.Bye bye

Comment

Nu ar trebui sa fie probleme, decat in cel mai rau caz un ambreiaj uzat prematur.
                    Cel mai nou proiect auto din România!
                    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google