Reglaj Angel Eyes

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Reglaj Angel Eyes

am montat ieri azi niste faruri angel eye pt prima oara.. impreuna cu cu un amic. Problema este ca imi bate aiurea lumina :
    Pe faza scurta: - far stanga bate foarte aproape de masina
    - far dreapta bate in copaci sus
    Pe faza lunga - cu ambele faruri pot sa vad mai bine luna. )

Precizez ca farurile Angel eyes sunt marca Mega Drive.Vreau sa stiu daca se pot regla intr-un anume fel bataia acestor faruri.Am vazut niste suruburi mari in spate la fiecare far dar nu am avut cheie pt ele sa vad daca de acolo se pot regla.
    Daca stie cineva astept un raspuns urgent.

Vand schiuri de schior cazut in prapastie in Hymalaia :

Se pot regla cu patentul daca nu ai avut cheie.. cel mai bine ii sa le reglezi seara.. si sa mai ai un logan sau o masina... si sa le reglezi dupa alea..
    LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
    Enter the Matrix

Comment

Originally posted by momolino View Post
      am montat ieri azi niste faruri angel eye pt prima oara.. impreuna cu cu un amic. Problema este ca imi bate aiurea lumina :
      Pe faza scurta: - far stanga bate foarte aproape de masina
      - far dreapta bate in copaci sus
      Pe faza lunga - cu ambele faruri pot sa vad mai bine luna. )

Precizez ca farurile Angel eyes sunt marca Mega Drive.Vreau sa stiu daca se pot regla intr-un anume fel bataia acestor faruri.Am vazut niste suruburi mari in spate la fiecare far dar nu am avut cheie pt ele sa vad daca de acolo se pot regla.
      Daca stie cineva astept un raspuns urgent.
      Pai de la suruburile alea le reglezi,pune masina seara in fata unui gard sau zid,garaj ceva sa vezi inaltimea la care bat farurile si le reglezi.
      Sau daca ai banii te duci la un service care detine un aparat de reglat faruri.

Comment

Multumesc frumos!! Mi-ati luat o piatra de pe inima .. maine seara le reglez ca acu imi chica ochii de somn. Seara buna tuturor !!!

Vand schiuri de schior cazut in prapastie in Hymalaia :

Comment

Eu am explicat la sectiunea dedicata acestor faruri cum se regleaza.Un moderator sa inchida,ca parca vad ca se incepe si aici discutia despre farurile astea si mai sunt vreo 3-4 locuri unde se discuta.
          LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

salut,
            sunt mai nou pe forumul, am dat un search, dar nu prea am gasit.. poti sa dai linkul te rog?
            Chiar ma intereseaza cum se face reglajul Angel Eyes (tip MegaDrive) fara reglaj pe cablu.

merci,
            Robin

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google