Probleme La Mers

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme La Mers

sal la toata lumea
    m-am dusa cu masina la service Dacia ca sa schimb placutele de frana si daca tot eram acolo mi-am si modificat ambreiajul (i-am schimbat cursa mai jos)..plec din service totul ok,a 2 zi plec cu masina la munca si se auzea un sunet ciudat la mers ( motorul suna ca fiind accelerat)..problema e ca at cand o accelerez pe loc nu se aude ,se aude doar la mers...cine stie sa-mi zica si mie care e problema...poate sa fie de la roti sau de la motor..asta pana cand ma duc iarasi in service cu ea. Ms.:

problema se aude cand e ambreajul calcat sau liber? oricum nu e sigur o problema grava

Comment

cand e liber dar cand masina sta nu se aude nimik...se aude doar at cand merg

Comment

Probabil e rulmentul de presiune si atunci trebuie slabit cablul de ambreiaj, adica sa revii la reglajul initial.
        Probabil ...

Comment

nu ca si eu mi-am reglat pedala...si nu se aude nimic...vezi poate nu au strans bine capacul la filtrul de aer, ala poate sa zdrangane, daca zici ca ti-au facut revizia

Comment

capacul de la filtru l-a strans ...e ok

Comment

Si eu i-am schimbat cursa la ambreiaj,tinea atat de sus,de nu aveai cum sa conduci sportiv masina,ca faceai genu .Acum tine mai jos,aproape de jumatatea cursei si pot sa plec si cu scartz de pe loc daca vreau,dar nu am semnalat problemele tale.

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google