Noroi Intre Aripa Fata Si Bara

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Noroi Intre Aripa Fata Si Bara

A incercat cineva sa izoleze in mod profesional prinderea barei fata de aripa, in asa fel ca apa (inclusiv noroiul) sa nu mai iasa pe la imbinare?
    Evident imbinarea sa fie demontabila! Shitt happens....
    Attached Files

nu poti s-o izolezi cu o chestie demontabila. la toate masinile face asa uiota-te la spalatorie sa vezi si a8 sau s-klasse tot asa patesc...
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

poate ai vazut modele mai vechi, sau lovite si reparate la vreun colt de strada. Eu am un clio 3 la care nu iese noroiul la fiecare baltoaca dupa ce ai spalat masina.
      Last edited by darksid3; 2 March 2009, 16:32.

Comment

Iese si la alea chiar daca sunt impecabile...depinde doar cum e conceputa pe interior toata treaba. Nu-ti mai bate capul cu detalii d-astea ca sunt nesemnificative
        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Baga silicon transparent si gata )

Comment

Nu inteleg cu ce te deranjeaza chestia asta. Daca astupi gaura, o sa da greu jos carenajele respective.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

nu-mi bat capul degeaba, dar am barele negre si masina gri platine, si arata de tot porcu' la 1-2 zile dupa ce am spalat-o daca trec printr-o groapa cu noroi, oricat de incet as merge: masina e curata si are zoaie care ies prin aripa.
              @octavian:
              cu silicon se cam lipeste bara de aripa, si cum am mai spus poate mai am nevoie de demontat bara.

Comment

Se continua aici.
                sigpic

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google