Dacia Logan Vs Golf 3 , Audi 80 , Opel Vectra An '96-2000

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dacia Logan Vs Golf 3 , Audi 80 , Opel Vectra An '96-2000

ce parere aveti ? multe din masinile alea au si abs , servo iar loganu nu ...variantele ieftine
    multi merg pe masina SH nu pe nou .. se merita ? si is cat de cat bune nu slabe
    motorizarile cam la fel cu loganul is
    e destul de nasol ca au optiuni destul de multe la varsta pe care o au iar cei de la dacia dotari putine , intr-adevar pret redus .. cu toate ca ar putea face ceva mai mult...
    Last edited by raduprov; 14 March 2009, 22:57.
    Its just a car ...

la noi e mai greu .. abia in 2004 a pus abs ( pe varianta full la logan ) , acu vad ca e standard X( ...eu unul in general am o parere proasta despre masinile sh scumpe, pentru ca dupa parerea mea nu se merita..daca iti iei o " tigaie " ca golf 3, vectra 96 etc si o scoti undeva la ~ 2000 epuri e ok ca o ai pentru fatzaiala...si daca se strica ( dupa 1-2-3 ani ) la fier vechi cu ea , macar nu iti pare rau..dar daca iti iei una sh scumpa ~ 10 k epuri si in cativa ani bagi bani in ea ( si te costa mult mai mult ) nu stiu cat de mult iti convine... eu mi-as cumpara , nu neaparat logan, o masina noua la ~ 10 k euro dar stiu ca nu am treaba cu ea ceva timp, dar avand in vedere ca e ieftina, noua si revizii ieftine etc , mi-as lua logan .. nu cred ca se poate compara logan cu golf 3/vectra pt ca este diferenta de varsta .. de ce golf 3 a tinut atat ? pentru ca a fost folosit pe niste strazi bune, a avut grija de ea etc.. dupa parerea mea, logan mai presus decat golf 3, vectra , audi 80 !
    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

radule, se vede ca iti pare rau ca ti-ai luat logan si nu sh.

Comment

stai linistit cu jafurile alea, de cum le baga in tara le cosmetizeaza, km dati inapoi, motor spalat, tapiterie clean si pun fraierii botu'!!! n-as lua jegu' lu' altu nici degeaba ca toate da absolut toate cersesc bani si din pacate sunt vremuri grele nu mai tin figurile....

Comment

decat sa dau 4-5 mii euro pe o masina sh mai bine mai pun un ban gramada si imi iau noua.macar stiu k ceva timp nu ma doare capul orice ar fi.pe cand la cele sh daca mai ai si "norocul" sa gasesti o panarama, dupa 1 an ii dai foc singur
          sigpic

Comment

nu mi`as lua in vecii vecilor bobarci din astea rupte`n gura si vai de ele...ori masina noua ori deloc...altu` o da ca`i rabla si eu o iau de buna..ca deh..e straina...prefer oricand loganu` decat jafurile alea

Comment

mare dreptate aveti...te baga-n faliment junghiurile alea'straine' cunosc eu cateva cazuri de i-ti vine rau, unu chiar la dat nevasta-sa cu bagaju' la usa!!!

Comment

stiti voi vorba aia "sunt prea sarac ca sa am masina veche" in cazul asta sh
                sigpic

Comment

Mie unul imi place trend-ul gamei "Logan vs...".
                  Am avut si o caricatura de L vs Matiz, L vs Skoda Octavia, hilarul Logan vs Mersul pe jos, a venit si acesta (eu il vad ca o "varianta cosmetizata", de "sezon", al celui inchis Masina noua vs SH).
                  Totusi il astept cu nerabdare pe cel de L vs Lamorghini (sau, ma rog, Ferrari, Mustang, Porsche sau ce o mai fi pe acolo )
                  Imi place!
                  Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

frate da am ras sa mor ca jmekul il sfatuia pe un coleg ce avea un dci de 85' sa-l vanda ca nustiu ce ca nustiu cum si jap cade un injector la passat, reparat jap pompa de inalta....treaba treaba, da la scurt timp sare o supapa si sparge un piston si dai chiulasa jos repara nene....cica km erau reali!!! probabil uitase un '0' la sfarsit...

Originally posted by 77sky View Post
                    Mie unul imi place trend-ul gamei "Logan vs...".
                    Am avut si o caricatura de L vs Matiz, L vs Skoda Octavia, hilarul Logan vs Mersul pe jos, a venit si acesta (eu il vad ca o "varianta cosmetizata", de "sezon", al celui inchis Masina noua vs SH).
                    Totusi il astept cu nerabdare pe cel de L vs Lamorghini (sau, ma rog, Ferrari, Mustang, Porsche sau ce o mai fi pe acolo )
                    Imi place!
                    si noua(sa radem de prosti ce baga bani in jafuri obosite)!!!
                    Last edited by LAE; 15 March 2009, 01:03. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Dacia Logan Vs Golf 3 , Audi 80 , Opel Vectra An 96-2000

Originally posted by Alex21 View Post
                      radule, se vede ca iti pare rau ca ti-ai luat logan si nu sh.
                      NU imi pare rau chiar deloc
                      mi-ar place sa am una SH din germania in locul daciei 1410 !! care si aia merge brici , caldurica , ma duce ma aduce si e din 93
                      de logan is mai mult decat multumit la banii ei , ce nu imi place e ca se dau astia mari ca vezi Doamne au geamuri electrice si smecherii pe SH`urile lor si eu ..ca mai bine luam golf 4 la banii astia ,dar cand le zic ca in 2004 am luat`o cu 5800 nu mai zic nimic
                      in fine NOU nu se compara cu VECHI veci asa ca ..forta logan , insa respect pentru SH`urile vechi mai ales audi 80 care nu are rugina si la logan din pacate dupa 2-3 ani...POOOC asta este , la mine nu a aparut si sper sa nu apara

Dacia Logan Vs Golf 3 , Audi 80 , Opel Vectra An 96-2000 scuzati imi era foame si am mancat un 0 la titlu
                      Its just a car ...

Comment

nu am vazut pe aici nici un subiect de genul" logan VS dacia sport" sau "logan VS oltcit 12TRS" ori "logan 1.4 VS dacia 1410" pe 400m

Originally posted by LAE View Post

si noua(sa radem de prosti ce baga bani in jafuri obosite)!!!
                        razi tu domnu LAE da as fi curios daca ai avea curajul sa faci o liniuta logan VS scirocco din 80(teoretic un jaf obosit si asta,chiar daca sport nu are f multi CP)
                        Last edited by lord_wader; 15 March 2009, 10:26. Reason: Automerged Doublepost

Comment

alea au fost masini reusite , zica cine ce o vrea ...
                          Its just a car ...

Comment

comparatie inutila cu sciroco-ul. Nu au fost gandite pentru acelasi scop..

Comment

Vs golf3 nu are sens. A fost o masina destul de slaba la vremea ei.
                              Stiu, o sa spuneti ca e golf, si nu are voie sa fie slaba.
                              Insa cautati reviste si articole si veti vedea ca au avut probleme mari: la suspensii, directie, rugina etc.
                              Audi 80 a fost o masina buna, insa e mult prea veche pt a o putea compara cu loganul.
                              Opel Vectra 96-2000, iar nu a fost o masina prea interesanta, doar ca avea norme de poluare ridicate pt anul ei de fabricatie ( avea EGR inclusiv la benzinare). Dar masina cu belele si ea, iar motorul de 1.6 16v nu era cel mai stralucit, comportament subvirator f pronuntat.
                              Cu alte cuvinte, vectra este ca un logan, doar ca e vechi...Deci mai bine un logan in aceeasi bani, dar nou..

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google