If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Dacia Logan Vs Golf 3 , Audi 80 , Opel Vectra An '96-2000
Cred ca nu facem decat sa supraestimam niste rapciugi carora le-a trecut de mult vremea.
Sunt de acord,au fost "spirt"...acum cel putin 10 ani.
Sa revenim cu picioarele pe pamant,lasati nostalgiile.
La vremea lor au fost bune.Acum sunt depasite.Cand zici Golf 3,multi se gandesc la CP,ce modificari are,sau ca se poate modifica foarte mult,liniute curse etc.Daca esti disperat dupa liniute si astea,nu iti iei Logan iti iei Golf 3 ursulet,etc.
Din punctul meu de vedere comparatia e absurda,insa sunt multi care critica Logan-ul zicand ceva de genul:ce vorbesti ma ca Golf 3 are si ESP,Logan-ul nu are ,alea au clima etc,Logan are AC,etc...I-am auzit pe multi zicand asta.
Personal sunt un adept al masinilor noi. Mai mult, nu pot sa-i sufar pe ghertoii cu sh-uri (mai nou cu numere de Bulgaria) care se dau zmei pe soselele patriei. Insa , sa recunoastem, ghertoi care se dau zmei sunt si dintre cei cu Logan (desigur nu avem de astia pe forum ). In alta ordine de idei, ca om care, fara sa ma laud, cunosc cat de cat realitatea sh din Germania, pot sa afirm sus si tare ca acolo NU EXISTA masina IEFTINA SI BUNA. Credeti-ma ca stiu ce vorbesc! Neamtul care isi intretine masina ca la carte si plateste din greu intretinerea asta, nu o va da pe cativa euro chiar daca masina este din '97 sau '98. O masina ingrijita, care are kilometrii reali costa fratilor chiar si la anii astia de fabricatie. Neamtul nu-si bate joc de munca lui. Ce vedem noi aici cu o mie - doua mii de euro sunt masini cu mult mai obosite decat ne putem imagina. Ganditi-va ca in Germania 50.000 km reprezinta media parcursa de o masina intr-un an. Sunt oameni care fac naveta 400 km/zi. Cum sa fii atat de imbecil sa crezi ca o masina din '97 are 150.000 de km? De fapt, cred ca nici cei care si-au cumparat jafuri de astea nu cred asa ceva, insa sunt atat de rupti in cur incat nici macar Logan nu isi permit si oricum e mai usor sa te dai mare. Din pacate achizitionarea unei astfel de masini reprezinta un risc nu doar pentru dobitocul care da banii ci si pentru ceilalti participanti la trafic.
pai claaaaaar cum domne sa imi iau dacie(logan) ?) doar e slab e romanesc .. mai bine imi iau golf 3 si pe autostrada ridic capota ca parca nu mai merge oare ce are ?
culemea ca toate golfurile 3 au intre 150.000 si 190.000km .. si cica reali
adica o masina din 2004 are 150000 km .. sau 100000 sa zicem si ei cu masina din 1994 tot atatia ? sa fim seriosi
am zis si mai sus .. in loc de vechea dacie as prefera un sh din germania nu in loc de logan
imi pare rau ca nu am mai stat sa strang ceva banuti si sa o iau cu mai multe dotari (macar servo) si motor de 1.6 la daciana mea .. dar asta e .. in 2004 nu erau atatea dotari si oferte ca acum ...
sunt multumit de loganul meu,nu e nici o problema
insa .. sunt altii care zic .. ba decat sa dau 10000 pe un logan mai bine ma duc dincolo si imi aduc un bmw 320 din 2000:>
de asta ce ziceti ?
...am zis si mai sus .. in loc de vechea dacie as prefera un sh din germania nu in loc de logan
...sunt multumit de loganul meu,nu e nici o problema
insa .. sunt altii care zic ...
In perioada asta au scazut mult preturile si la SH, dar tot nu mi-as lua ceva la ~4500-5000 Euro (desi daca ai noroc, poti nimeri un Focus bun, ca exemplu - dar pt mine cel putin, riscu e prea mare).
Desigur ca multi nu concep sa-si iau una autohtona, fie ca au mers mult cu straine, fie ca pur si simplu nu vor sa auda de autohtone, nu au mers deloc cu vreuna si nici nu doresc treaba asta, astia sunt multi (de unde si multe comentarii de-a-mpixu' despre Logan, Sandero, MCV).
totusi sa fim seriosi,cu 10mii E iti iei masina buna,SH,nu neaparat nemteasca,de 2-3 ani gen megane,focus,astra,alfa,etc cumparata din Ro de proprietar si pana in 50mii KM.
problema e ca cine are 10mii E cash nu si ia nici masina straina SH si nici logan nou(decat daca e firma sau are pata pusa pe logan) ci isi ia masina straina direct din reprezentanta noua in leasing. cati dintre voi ati luat loganul full cu banii in mana?cei mai multi romani(vad asta in orase) au facut rate pt modelul de baza
clar comentarii sunt cu gramada , unu sio luat ford mondeo full din 2004..sau putin mai vechi
oricum dupa 2000 , o venit taxa ..il costa vreo 4000 de euro taxa sau nu mai stiu cat
nu conteaza , faza e ca dupa 2 luni s-a stricat turbo ... poc 1000 de euro ...asa ca si la masinile mai noi poate ceda oricand , ce e nou e nou domne
lumea vb de logan ca e slab .. si nu o mers sau condus asa ceva , da culmea ca nemtii cumpara in prostii la dacii acum ...
parintii mei au cumparat masina asta in 2004 , au vrut masina noua , atat aveau , poc banii jos in 2 sau 3 luni masina
un prieten isi vinde alfa romeo 156 parca sau nu stiu cat , e din 2002 masina parca pt un golf 3 motor de 2000 140 cp .. prost gandeste .. VAAAAI,alfa romeo avand niste probleme minore .. cu 200-300 de euro il face nou numa ca se zgarceste la bani ca dracu
ma gandeam ca sunt loganisiti sau poate chiar sunt care ar prefera un sh din germania in loc de logan,tot aici putem compara si cu alte SH`uri nu doar cu alea mentionate in topic
... problema e ca cine are 10mii E cash nu si ia nici masina straina SH si nici logan nou(decat daca e firma sau are pata pusa pe logan) ci isi ia masina straina direct din reprezentanta noua in leasing. cati dintre voi ati luat loganul full cu banii in mana?cei mai multi romani(vad asta in orase) au facut rate pt modelul de baza
Cred ca te-nseli...Eu am avut 10.000 E si mi-am luat tot Logan,al 2-lea.De ce?Pt ca am vrut masina noua,cu optionalele si motorizarea respectiva si spatiul interior pe care il are doar Loganul.L-am luat cu banii jos,nici vorba de leasing.
Initial am vrut BMW,dar m-am razgandit.
fratilor, hai sa va zic cum gandesc eu; mai bine logan si banii care-i baga-i(2,3 000 eur) in reparatii, taxe de inscriere sau revizii poti sa-i bagi frumos in tuning de suflet(jante, kit-uri,muzica etc si clar nu sunt pierduti!!! daca bagi 3 000eur in raie nu se va cunoaste nimic nimic....ca si cum i-ai facut dializa si tot bolnava ramane....de liniute nici gand, cine vrea sa strice masina lui n-are decat, in felul asta-i ajunge din urma pe aia de au cumparat de la bulgari(ciurucuri slefuite)...
la un golf 3 din ~ `93 ar trebui sa aiba cel putin 300 000 km ... daca intr-un an face 30 000 km ( cel putin ) , calculati si voi ;)
ps: voi n-aveti somn ? ))
" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment