Dacia Logan Vs Golf 3 , Audi 80 , Opel Vectra An '96-2000

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Seba View Post
    x3 din 2005 aveau probleme cu electronica. mai mult au stat in service-uri decat pe sosele. opriri ale motorului, erori false pe bord, borduri "moarte" din senin, fara o cauza clara...s-au remediat de prin 2006-2007, din cate stiu, majoritatea bug-urilor de soft.
    stai linistit ca si la x5 din 2007 sunt o gramada de probleme , butoanele sar afara de la locul lor , erori , etc ... MULTE PROBLEME geamurile electrice nu merg cum trebuie etc
    Its just a car ...

Comment

• Da frate iti iei un beamweu din 2000 cu 6000 eur, cu 200000 km la bord cu tot ca era dat inapoi cel putin odata kilometrajul si pentru ce, doar sa ai bmw si nu cotetz de Logan nou?
      sigpic

Comment

• Originally posted by boomastic View Post
        Dar despre neajunsurile loganului in comparatie cu sh-urile bune de ce nu se vb?
        ex.cu 6000 E iti iei un bmw seria 3 euro 4 din 2000 climatronic,geamuri electrice,taxa de poluare 400E care este o masina cu mult peste pretentiile loganului.Pe site-ul celor de la dacia numai daca iei varianta laureate iti da si aer conditionat.La variantele mai slabe nici optional nu este AC.Printre echipamentele optionale enumerate de ei nu se regaseste AC.Ma ia rasul cand citesc despre echipamentele standard puse pe site ale loganului in versiunea laureate.(bare de protectie in culoarea caroseriei-este un factor de atragere a clientului?) buton de deschidere portbagaj??? Mai aveau putin si puneau ca echipament standard portierele sau capacelul de la valva jantei.Daca vrei sa-ti iei o masina sh de la necunoscuti,din piata sau de pe internet si nu cunosti mecanica sau nu ai ochi inteligenti risti sa iti iei o mare teapa.Mai bine iti iei un logan in garantie.Daca insa te pricepi sau iti iei o masina sh straina de la vreun prieten plictisit de ea loganul nici pe departe nu mai este o varianta.

Loganul este o masina pentru cei care au salarii mici (gen 600 euro cumulat) si banca nu le da decat un credit de 6 pana la 8000 euro sau pt. cei care vor sa aiba o rata mica pe luna la banca asa ca loganul este singura optiune viabila.Nu cred ca exista cineva in Romania care sa aiba 15000 euro cash si sa isi ia logan.
        prefer de 1000 de ori logan nou decat bmw-ul ala din 2000 care cica este superior loganului.....decat sa imi cumpar un bmw facut din doua(cunoscatorii stiu ce zic!) si sa mai bag 4000 in el(timp in care masina sta pentru ca e stricata) prefer loganul,pentru ca este nou!eu am ales loganul dintr-un singur motiv,am nevoie de o masina care sa fie functionala si pe care sa ma bazez!cat despre ultima afirmatie te contrazic cu tarie!eu am masina achitata cash,fara credit si imi puteam cumpara si 2 bmw-uri din 2000 bo$$.

Comment

• yes b00$$ si eu la fel ) banii jos ochii la usa =)
          Its just a car ...

Comment

• nu as da Loganu pe panaramele ale nici daca imi da o suta din fiecar pe logan! Loganu e masina noua si se potriveste perfect pentru drumurile noastre. Alea sunt umblate numai pe drumuri bune si dupa o juma de an in gropile noastre nu mai ai ce face cu ele. Si ramai cu ele in garaj ca nu ai piese si nu gasesti service!
            Dacia se poate repara oriunde, nu conteaza care Logan, Sandero, 1310.......!

Comment

• stai linistit ca sunt piese destule si pentru alea.

Comment

• Daca ar fii sa aleg intre un logan din 2004 si o vectra din 2000,as alege vectra.

Comment

• opel , opel , shef shef...

sigpic

Comment

• opel , vw cu numere de bulgaria placerea lu pufi
                    De ce alegi vectra ? ca are sigla 0pel ? exact cum fac si cei care au astra classic... aleg masina pentru sigla ..si nici macar geamuri electrice fata si casetofon nu are la 8700 de euro ( cum a facut unchimiu )

Comment

• Originally posted by RaduFlorian View Post
                      nu as da Loganu pe panaramele ale nici daca imi da o suta din fiecar pe logan! Loganu e masina noua si se potriveste perfect pentru drumurile noastre. Alea sunt umblate numai pe drumuri bune si dupa o juma de an in gropile noastre nu mai ai ce face cu ele. Si ramai cu ele in garaj ca nu ai piese si nu gasesti service!
                      Dacia se poate repara oriunde, nu conteaza care Logan, Sandero, 1310.......!
                      Cum nu se gasesc piese ? La orice service dai o comanda pt. golf 3 si iti vine piesa.Am intrebat la ProMotor in Timisoara si la Ciclop si au de toate.Mai fain este ca daca intrebi de termostat de golf 3 iti dau vreo 4 variante in functie de pret.Avantajul la Golf 3 e ca sunt preturile extrem de mici.Am cumparat un filtru de aer Mann pt golf 3 nou si am dat 10 pe el.Acum sa-mi da-ti exemplu de filtru de aer ieftin pt. Logan.La fel termostatul l-am luat cu 60 de lei.Dezavantajul la Gol,f 3 este alura invechita.Cand o sa-l schimb o sa-mi cumpar un golf 4.(Asta daca mai pot trece peste senzatia nasoala pe care o ai cand stai pe scaun de masina sh gandindu-te ca in acelasi scaun probabil s-au tras niste vanturi urat mirositoare sau cine stie ce urme ale vreunei partide de sex stau invizibile pe bord, pe volan sau pe scaun).
                      Last edited by boomastic; 12 May 2010, 15:23.

Comment

• consider ca-i mai bun un opel din 2000 decit o dacie din 2004

Comment

• Hai ca deja asta e aberatie.Cum sa fie Logan-ul mai bun decat un Seria 3 chiar si din 2000?Asta o ziceti asa doar ca sa va contraziceti.Am si eu Logan ,sunt foarte multumit de el,nu am avut nicio problema dar nu il ridic in slavi.Logan-ul e o masina low-cost.
                          Am destui amici cu masini sh si nu se compara cu unele,gen seria 3 din 2002,sau Golf IV.
                          Seria 3 Are 150 de CP (320d),te tine numai in scaun.A dat pe ea 6000E+1500E inmatricularea si are cam tot ce vrei pe ea mai putin piele.
                          Si piese gasesti peste tot.E plin de service-uri si dezmbembrari.
                          Cum mergi cu una d-aia in curbe si cum mergi cu Logan-ul?
                          Am mers cu un golf IV la munte acum 1 an,si luam unele curbe cu 120,cu Logan-ul la 80 cam aveam morcov.
                          Logan-ul este o masina de familie,are un pret corect,e cea mai ieftina masina NOUA si cam atat.Si ce tot o dati ca bmw-ul ala pica,are probleme etc,de parca pe forum nu sunt destui care au avut probleme la Logan.
                          Nu exista masina perfecta.Ideea e sa iti cumperi masina pentru tine,in functie de nevoi,nu pentru imagine,sau pentru altii,ca sa te dai tu mare in fata lor.Aici este confuzia.Va salut si fiti realisti.
                          sigpic

Comment

• Doamne! Am vazut si pe asta! In sfarsit un om realist. Ce ai scris mai sus e exact si parerea mea. Si eu am logan si e foarte bun, dar nu pot sa-l compar cu un seria 3 din 2000.

Comment

• Am un amic in bloc si are 2 masini:Octavia Tour din 2001 si Seria 3 din 2002.Cu niciuna nu se compara.E altceva.Cel putin Octavia mie imi place foarte mult pentru ca e spatioasa,ai portbagaj mai mult decat suficient,e inalta(ma mai duc pe la peste)...e numai buna.Singurul dezavantaj e ca in spate nu se sta chiar ca in Logan,ci ceva mai inghesuit.Dar atat.
                              Cand urc din Seria 3 in Logan e ca si cum as urca din Logan in Dacia 1310.
                              Logan-ul e masina omului de rand,e foarte ieftina pentru o masina noua.Asta a fost si ideea,sa fie suficient de ieftina incat majoritatea sa si-o permita.Si de ce sa ne mintim si sa nu recunoastem ca asa e?Este o masina foarte buna atata timp cat nu bag bani in ea,nu ma lasa pe drum,ma duce din A in B.Dar cum sa comparam o masina de 5000E cu una care noua era cat? 19000E ,20000E?
                              Sa lasam comparatiile astea absurde si fara scop.
                              Aleg in orice conditii Logan in detrimentul carutelor mai vechi de 10 ani.
                              sigpic

Comment

• Aceeasi parere o am si eu , am un prieten care are un bmw 520i din 93, si vreau sa va zic ca e impecabil, atata la caroserie cat si la motor, are dotari la care Loganul nici viseaza, dar macar Loganul e nou si e altfel chiar daca nu are acele dotari macar stiu ca , cativa ani o sa bag bani numai in benzina si revizii.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google