Originally posted by soto_adler81
View Post
Logan Vs Seat Cordoba
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
-
Originally posted by darksid3 View PostAi condus Accent sa vezi cum se simte volanul la peste 140 km/h?Dar Ford Fiesta?Dar Citroen C3???Cielo??.... uitasi sa'l pui :P...
later edit : testul ala e PRAF. E cel mai prost test pe care am avut ocazia sa'l citesc...Last edited by Razzvan; 20 March 2009, 17:20.
Comment
-
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Originally posted by darksid3 View PostSoto si LAE nu va impacientati ca faceti riduri. De unde sti cat de stabil e Cordoba la ceeasi viteza? Cauta niste date tehnice si vezi ce tipuri de suspensii fata-spate foloseste Cordoba...in primul rand nu e o masina facuta pentru viteza apoi poti sa cobori Loganul din arcuri si tot pe acolo ajungi si fara sa dai 4000 euro in plus care oricum inseamna altfel de dotari, apoi cat la suta din timp parcurgi distante cu viteze ametitoare si duci masina in extreme?...nu va mai agatati de motive d-astea puerile ca sunt masini substantial mai slabe ca Loganul la stabilitate...sau faceti cumva drifturi cu Loganul si nu va ajuta in curbe de e asa instabil????Ai condus Accent sa vezi cum se simte volanul la peste 140 km/h?Dar Ford Fiesta?Dar Citroen C3???Cielo??Astra J 1.4T 140cp Enjoy Power Red
Comment
-
Pai si exista cineva care s-ar astepta sa aibe Cordoba ceva in minus? Eu de la inceputul thread-ului am vrut sa scot altceva in evidenta numai ca unii au bagat la inaintare aceleasi argumente prafuite. Nu cred ca a zis cineva sa strict tehnic , Cordoba e sub Logan, problema apare atunci cand ai 12-13.000 euro in buzunar si vrei o masina. Si atunci iei toate variantele in considerare...si de la Logan la Cordoba stim cu totii ca sunt suficiente modele pe care le poti alege si arata mult mai bine decat Seat-ul Cordoba. Este o masina absolut anosta, nu iese cu nimic in evidenta si beneficiaza de facilitatile unui pret ceva mai mare. Atata tot.Genul de comparatii prin care vrei sa "urci" o masina prin enumerarea "defectelor" alteia nu e relevant.Intr-un singur fel ar fi fost Cordoba peste Logan, daca asta din urma ar fi fost la preturi si variante de echipare similare. Ce are in plus se plateste, nu e nimic moca si d-aia nici nu e o masina care isi face prezenta pe sosele, pt ca exista Cielo, Megane, Octavia, Ceed si altele.
PS: Putem avea discutii de oameni maturi sau suntem la "Feriti-va de magarus"?...Eu va dau exemple oficiale si cifre iar voi raspundeti cu copilarii
PS2: Soto unii spun ca nu e asa impresionant la stabilitate))...pe cine sa mai crezi?
Last edited by darksid3; 21 March 2009, 01:25.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Originally posted by Alin0007 View Postpai ce comparam mai nene? Acum ne iei ca loganul e doar o masina si atat. Eu nu vreau decat atat de la o masina. Cu ce sau ce are "mai bun" loganul fata de cordoba? In afara de pret. Chiar n-aveti nici un raspuns?
1. taie lemne
2. bate cuie
3. f..e in c.r
4. si da si ue.
Din cate am citit in acest thread am vazut ca se aplica, cu succes chestia aia cu vulpea si cu strugurii.Eu am un logan luat in rate (ma pregatesc de nunta si nu am avut sprijinul financiar ca sa il iau cu bani cash), sunt foarte multumit de el.Cand l-am cumparat eram si sunt constient in continuare ca la banii care i-am dat pe el nu ma pot astepta sa aiba multe sisteme si gadget-uri, de fapt are strictul necesar: abs, AC si 2 perne de aer(suna mai frumos).Eu am fost la reprezentata seat din bacau care s-a deschis de curand si chiar am intrat intr-un seat cordoba si vreau sa spun ca, in afara de materialele folosite la interior si finisarile mai de calitate interiorul e la fel de simplut ca si la logan.Sa stiti ca multi vest-europeni se gandesc inainte sa-si cumpere masina, la utilitatea acesteia nu ca noi. In romania pe unde am umblat am vazut multe masini scumpe care sunt folosite ca etajera pentru praf.
Comment
Comment