Logan vs golf

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by parpanel View Post
    Am vazut multe logan-uri in Polonia si in Germania, majoritatea par echipare Laureate. Polonezii sunt cam ca noi adica cumpara toate vechiturile si sunt disperati sa aiba masini nemtesti si arunca ultimii banii pe o tabla chiar daca multi stau in cocioabe sau la bloc mai ieftine decat masina. Si cu asta am spus tot!
    Deci eu am loganul pentru ca nu merita sa o vand cu 5000 EUR si sa iau o caruta de golf cu milioane de km. Acum conduc o Toyota Auris diesel si chiar daca e mult peste logan tot mi-e dor de el .
    Logic...doar au stat si aia sub comunism atata timp...multe frustrari refulate )
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Originally posted by LOGANUTZU View Post
      mai ce sa zic la fiecare cu parerea lui dar eu nu mi-as lua golf pt ca e scump si pt ca are suspensia dura facuta pt a aborda curbele mai bine logan la asta pierzand dar de ce sa incurajam piata straina??? fiti nationalisti si nu mai criticati masina ca strainii cumpara logan ca painea calda!! si andrea ce are topicu?? are ceva daca vb ?? ne spunem si noi parerile dezbatem etc.ms pt parerile voastre de pana acum!!!

Fiecare cumpara dupa buget si afara sunt oameni cu buget redus si nu putini.
      Cei care cumpara Logan, il cumpara din ratiuni economice.
      Totusi Golful e o masina net superioara din punct de vedere al calitatii si care daca ai bani isi merita banutii investiti, daca nu cumparam Logan.
      La 13200E eu zic ca Golf-ul 6 (1.6 102 cp, dublu climatronic, etc) isi merita fiecare banut, asta pentru cine are banii cum am mai spus.
      Astra J 1.4T 140cp Enjoy Power Red

Comment

aveti dreptate ca e masina apreciabila nu am ce zice !! dar nu trebuie sa incurajam piata romaneasca?? si inca cv mie interiorul masinii mele spun ca este prestige imi place la innebunie fata de alte masini !! si cei din strainatate cumpara logan nu ca nu au bani iau logan pt ca e masina fiabila ieftina desi la ei e mai scumpa decat la noi romanii si o folosesc !!! nu ca noi romanii imi iau bmw ca sa fug etc "n" masini deastea straine si noi nu avem unde fugi in Romania dupa parerea mea!! cel mult poate pe autostrazi dar pe alea deja au bagat radare cum in strainate daca ai o limita de viteza cu aia mergi daca nu te luat politia !! nu ca la noi care mai iau si mita!! iertati offtopic !!
        Last edited by LOGANUTZU; 29 April 2009, 09:15.

Comment

Originally posted by Cezar View Post
          .........................Una e GANDITA pt drumuri cu gropi, alta nu.
          ...........................
          Na stai linistit ca si un Golf (tot ce s-a scos de la Golf IV inclusiv) tine la gropi la fel de bine, daca nu chiar mai bine.
          Atata doar ca nu poti escalada bordurile cum o faci cu Loganu.

Comment

In primul rand ca nu as conduce o masina cu sute de mii de km in bord pur si simplu ca nu as avea incredere sa ma deplasez din punctul A in punctul B. Conduci cu frica sa nu crape ceva si in general pica exact ce nu te astepti si cand ti-e lumea draga.
            Riscul sa se strice ceva e mult mai mare la o masina cu 500.000 km decat la una cu 50.000 km. Depinde totusi cine conduce masina si ce pretentii are de la ea.

Comment

Originally posted by soto_adler81 View Post
              Fiecare cumpara dupa buget si afara sunt oameni cu buget redus si nu putini.
              Cei care cumpara Logan, il cumpara din ratiuni economice.
              Totusi Golful e o masina net superioara din punct de vedere al calitatii si care daca ai bani isi merita banutii investiti, daca nu cumparam Logan.
              La 13200E eu zic ca Golf-ul 6 (1.6 102 cp, dublu climatronic, etc) isi merita fiecare banut, asta pentru cine are banii cum am mai spus.
              13200E cu tva costa Golfu 6 de 1.6 ? Oricum loganul este o masina foarte buna care te duce din punctul A in punctul B . Eu decat sa iau o masina second hand mai bine as lua un logan nou.
              b 89 plk

Comment

13 200 E cu tot cu tva, cu tot cu rabla, am fost cu un prieten ieri de a ridicat masina.
                Si da, decat un second cu sute de mii, mai bine un logan nou, stii ce iei.
                Un second doar in cazul cand are un an bun si km acceptabili, acum pe criza se gasesc si astfel de chilipiruri, mai sunt si predarile de leasing la care unii renunta mai pe nimic pentru ca nu mai pot plati.
                Last edited by soto_adler81; 29 April 2009, 11:19.

Comment

Majoritatea masinilor pe leasing au fost alergate de mai multi soferi fara mila si in general firmele au luat masini scumpe si nu s-au omorat sa bage bani pentru reparatii. Caz concret: ford mondeo alergat mai mult in bucuresti cu 45000 km si ambreaiaj varza.

Comment

Nu ma refer la masinile de firma sunt persoane fizice care si-au luat masini in leasing, si nu trebuie generalizat.

Comment

aveti o doza mica de rautate.Trebuie sa judecam corect si acum.Nu trebuie sa rapartam la trecut sau la viitor un produs ci la ce ofera acum pe loc, practic.
                      Daca nu aveti curaj sa mergeti cu o masina cu rulaj mare, nu inseamna ca acea masina e defecta.Poti merge la service ii schimbi consumabilele, verifici restul (daca nu afost verificata la ITP) apoi talpa si claxon.
                      Dar si o masina precum loganul adaptata conditiilor din romania cu drumuri proaste e o optiune buna.Totusi nu am sa inteleg niciodata care a fost gindirea la acea aerodinamica data de proiectant.

Comment

Pai care a fost gandirea si la alte masini cu coeficient aerodinamic similar E un design low cost...o caroserie cu coeficient CX mai bun implica o linie de montaj si elemente mai complexe asta insemnand un pret mai crescut...apoi de ce ar face o masina aerodinamica daca ea se vrea din start o masina decenta cu costuri reduse de achizitie si intretinere.

Comment

daca stau stramb si ma uit drept, loganul are Cx0,36 si clio3 are Cx0,35... ca majoritatea masainilor din clasa respectiva sau apropiate. asa caramida cum e, nu e cel mai mare dezastru in materie de aerodinamica. se poate si mai rau
                          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Da, si Golfu V are 0,34 CX-ul si crede-ma ca altcumva sta la 140, nu auzi atata zgomot de frecare cu aeru ca la Logan.

Comment

nu sta mai bine din cauza Cx-ului, ci din cauza greutatii mai mari si a garzii mai scazute. si suspensii ceva mai tari...or fi mai multe care fac golful sa stea mai bine. zgomotul, da, e mai mic din cauza Cx-ului mai bun. tot de acolo viteza maxima ceva mai mare la aceeasi putere a motorului.
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Golf are suspensie independenta si o mult mai buna antifonare plus ca e mai coborata. Logan langa Golf pare SUV
                                Spre exemplu Hyundai Getz are coeficient aerodinamic 0.32 si scoate zgomote la viteza mare la fel ca un Logan

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google