Logan vs golf

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

na, ca sa vezi...supozitorul cu motor e mai aerodinamic decat caramida
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

da adevarat ce spuneti ca e mai grea si mai stabila dar logan e mai inalt si are facute suspensiile pt drumurile noastre !! nu merita sa iau un golf sh de o mie ori mi-as lua logan nou 1 la mana ca e noua si 2 ca e pt drumurile Romaniei !!

Comment

Pai si foarte bine ca ti-ai luat logan! E pentru drumurile tale, e nou, dar nemtii nu l-au facut doar pentru tine. Sunt mii de golfuri sh pe strazi si n-am vazut nici unul tras pe dreapta din cauza problemelor tehnice. Asa ca fiecare cu parerea lui. Mie imi place mai mult golful decat loganul meu. Poate odata o sa si am unul dar acum am alte planuri.

Nu mai da quote la ultimul mesaj.
        Last edited by Cezar; 30 April 2009, 09:09.

Comment

ai dreptate alin fiecare cu parerea lui !! eu sunt cu loganu 100%!! a si nici eu sincer nu prea am vazut logan tras pe dreapta avand probleme!! sincer vorbind!!

Comment

Nici eu nu am vazut pe dreapta...insa pe platforme am vazut destule. Si nu numai Loganuri, ci si Golfuri, Opeluri, Mertane...Adio masini facute pentru 10-15 ani.

Eu posed un Golf 5 si cateodata mai conduc Loganul fiicei mele. Am fost si raman un fan Logan, insa celor care compara Loganul cu G4 si G5 le recomand sa conduca numai o data macar un Golf.

Loganu este o masina simpla si robusta, aduce un nivel acceptabil de comfort, siguranta si costuri intretinere. Masina nu tine nasul sus, dar cei care o conduc cu 130-140, clar au probleme sau frustrari

Eu nu merg precum melcul, G5-ul vede 140-150 pe autostrada, dar cu Loganul ma limitez la 110. Prietenii stiu de ce...

Comment

Un + de la mine pentru obiectivism. Asa este...cu Golf 5 m-am dat la servici pret de vre-o cateva mii de km, 1.9 Tdi 110 cai...singurul minus si mare a fost pretul de achizitie...aproape 20.000 euro cu tot cu TVA...obtiuni destule dar totusi..pozitia la volan e foarte comoda, scaunul se lasa destul de mult, motorul cam zgomotos pt gustul meu ca era diesel dar tragea bine. Masina chiar e foarte ok..pana trebuie s-o platesti, de acolo incep "problemele"
              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Daca ajungem sa comparam logan nou cu golf nou, atunci am luat-o pe aratura rau de tot.
                Parca se compara logan nou cu golf 4 sh.
                Din punctul de meu de vedere treaba sta cam asa:
                1. nu tii f mult la confort, si vrei o masina ieftina de intretinut, alegi Logan nou.
                2. vrei confort si tinuta de drum imbunatatita, insa intretinerea si fiabilitatea sunt pe planul 2, atunci alegi Golf sh.
                Eu unul am fost mai "comod", si am ales una noua in detrimentul uneia vechi ( cu toate minusurile ei.).

PS: de logan vs golf 5 nici nu putem discuta, loganul viind cu vreo 2 clase sub...fapt revazut si in pret

Comment

Un mic adaos, Dacia a scos reglajul lombar ptr. scaunul soferului.
                  La Golful meu am toate reglajele atat ptr. sofer cat si ptr. pasager. Si este doar un nivel mediu de echipare.

Asa ca, dragi colegi de forum, bucurati-va de masinile voastre si conduceti cu grija!

Daca mi-as permite doua masini, a doua ar fi cu siguranta un Logan

Comment

dupa parerea mea nu poti sa le compari,sunt diferite, etc.
                    sigpic #

Comment

Dar amindoua au ceva in comun: se vind.

Daca mi-as lua un logan (MCV-marfa) diesel 85cp singurul lucru care l-as face as face schimbul de ulei numai cu uleiul si filtru al meu.As baga de la inceput un 0W 30 si un filtru Mann.E un motor putin zgomotos dar cam mic 1,5 dar economic.
                      Din pacate lucrurile la mine sunt transate, in favoarea (ESP,ASR,ABS,etc) desi costurile de achizitie initial au fost de 10 000 de euro.

Comment

Dragilor sper sa nu fiu acuzat de lipsa de modestie... dar eu le am pe amandoua ... acelasi an de fabricatie, acelasi combustibil, acelasi sofer . Utilizari diferite !
                        Si as spune ca la MCV dci 85 cp singura calitate fata de Golf o reprezinta spatiul de incaracare. N-as pune nicicand in Golf ce pun in Logan ...
                        In rest credeti-ma Golful de fum oricarui Logan. Poate la startul de pe loc sa fie un pic sub un 16 v, dar in rest nici o sansa ... Insa asta e o calitate ce pe mine nu ma intereseaza si tine mult de inconstienta fiecaruia ...

Despre tinuta de drum ... sa nu discutam ... Am condus Golf Bucuresti - Atena; Bucuresti - Berlin (nu magazinul ); Bucuresti - Praga; Pe aceleasi distante cu aceleasi opriri din Logan cobori mult mai obosit ...

Nu mai vorbim nici de dotari ... Iar preturile de intretinere paradoxal nu sunt exagerat mai scumpe la vw decat la Dacia ...

Comment

fiecare cu parerea lui sambo!!

Comment

Chiar nu stiu de ce se mai discuta pe acest topic. S-a spus destul de Logan si Golf 5, cand de fapt fiind vorba de masini noi este vorba de Golf 6, masina care se poate lua incepand cu 13000 de Euro. Cine ii are sa-si ia Golf, si gata cu discutiile aiurea! Chiar am ajuns sa comparam laleaua neagra cu ba..na porcului, numai de dragul Loganului?

Comment

detail fiecare om e curios si daca am deschis topicul astaa l-am deschis cu scopul de a afla despre logan impotriva golfului!! fara sa te superi pe mine!!

Comment

Impotriva carui Golf? Vrei sa "te dai" cu un GTI? Sau cu un 1.4 tci? Sau cu un 2.0 TDI? La ce sa te dai, cand nu poti sa-i vezi decat curu', si ala daca insisti mai mult timp in zare, la mare distanta!
                                De ca impotriva si de ce nu comparativ? Aceste topicuri sunt facute pentru a discuta comparativ cele doua masini. In acest caz nu prea avem ce discuta!
                                Last edited by detail; 2 May 2009, 23:35.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google