Logan vs golf

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

m-am referit la motoarele de 1,6 , 1,9 tdi la tipul asta e motoare m-am referit detail!!

Comment

Deci te referi la un topic Logan vs. SH, 1.9 nu prea mai este la Golf! Sau romaneste spus cum sa comparam doua maisini din clase diferite, una noua si alta veche. Cat de veche? Cat vrem noi, numai sa fie Loganul meu peste!
      Grow up!

Comment

mai exista pe golf 5 1,9 tdi !! si daca e poate si logan vs sh golf sau daca nu chiar nou pt ca 1,9 mai exista pe golf5!!

Comment

Incearca tu sa configurezi un Golf5 pe www.volkswagen.ro ! Astept configuratia aleasa de tine:1.9TDI. Si oricum ala avea 105 caluti veseli! Acum are 90 cu 1.6 pe Golf6 cel mai "prost" diesel.

Comment

TDI 105 cp sau 1.6 102 cp nu dovedeste un 1.6 105 cp Logan la demaraj.
            Unde ia avans Golfu (am vazut test cu un G5) e dupa 140, e si normal cu aerodinamica de la Logan.
            Oricum neesential in comparatia asta aiurea.

Comment

Originally posted by Mario View Post
              Nici eu nu am vazut pe dreapta...insa pe platforme am vazut destule. Si nu numai Loganuri, ci si Golfuri, Opeluri, Mertane...Adio masini facute pentru 10-15 ani.

Eu posed un Golf 5 si cateodata mai conduc Loganul fiicei mele. Am fost si raman un fan Logan, insa celor care compara Loganul cu G4 si G5 le recomand sa conduca numai o data macar un Golf.

Loganu este o masina simpla si robusta, aduce un nivel acceptabil de comfort, siguranta si costuri intretinere. Masina nu tine nasul sus, dar cei care o conduc cu 130-140, clar au probleme sau frustrari

Eu nu merg precum melcul, G5-ul vede 140-150 pe autostrada, dar cu Loganul ma limitez la 110. Prietenii stiu de ce...
              Asta este clar o aberetie cat malul !!! Eu nu am logan, ci sandero, si pe o sosea buna (sa spunem un euro-) viteza de croaziera de 120 - 130 este foarte ok ! Pe autostrada viteza de 130 - 140 este iarasi ok.... daca dvs. mergeti pe autostrada cu maxim 110.... something is terribli wrong... cu 1310 mergi cu 120
              ps- mentionez ca am motorizare de 1.4, si vitezele sunt valabile pentru sofer + 1 pasager. desigur ca la masina incarcata se mai reduc...
              Last edited by vic24; 3 May 2009, 10:36.

Comment

Printre randuri, ceea ce spui este perfect adevarat! Adica, daca eu vad limitele de siguranta ale unei masini low cost la 110 km/h, nu inseamna ca toti avem aceeasi opinie. Totusi am avut doua Loganuri, fiica-mea are un altul, si cunosc oarecat aceasta masina! Si am mai si vazut cum arata multe masini low cost, inclusiv Logan, in urma unor coloziuni!

Cu tot respectul ptr. acest forum si evolutia lui in timp, as vrea sa subliniez ca pe alte forumuri nu exista topicuri: marca X vs marca Y(de ce nu Logan?)

Alti proprietari de masini nu simt nevoia sa justifice achizitia lor! 98-99 % din posesorii de Logan se folosesc de ele si nu le pasa daca Loganul lor este mai smecher decat Golf sh, Focus sh, Audi 80, Fabia, s.a.m.d

Sau daca 'le face' pe altele...

O sa copiez un post din alt topic (Logan vs Fusion), evident un post al unui posesor de Logan.

"Acum stiu ca am sa supar pe multi, insa stiti de ce suntem printre putinii conducatori auto etichetati cu o denumire ? Stiti de ce ni se spune in dispret "loganisti" ? Imi veti raspunde ca e lumea rea, ca e invidioasa, ca ei au sh -uri si noi masini noi etc. Etc. Etc. ... Insa principalul motiv este ca printre noi sunt foarte multi frustrati care vor sa dovedeasca mereu cate ceva. Nu stiu ce ... Poate ca masina lor e mai masina, poate ca si ei pot sa mearga tare. Poate ca sunt mai soferi ... Si asta in trafic unde exista si pietoni si biciclisti si carute. Il si vad pe al din Audi cum schimba banda la 140 ca sa-l lase sa treaca pe vreu dement care vrea sa arate ca si Loganul fuge si care dupa ce o sa-l depaseasca pe cel cu Audi isi va spune plin de multumire "L-am facut mancat'as!!! ". Si de la asemenea comportamente si pana la tunninguri de prost gust, cau eleroane imense si jante de tabla care au capace cu spite mobile, nu mai e decat un pas ... De unde fratilor grija asta permanenta de a "face" mereu pe cineva? Poate omul n-avea chef, poate masina lui era mai obosita ... Sigur ca Prestige -ul "face" Golful cu motor de 1.4. Poate si pe ce de 1.6 102 cp. Dar voi credeti ca aia de au Golf de aia nu pot sa doarma ...

Hai sa fim seriosi .... Si poate mai putin "loganisti".

Comment

Inchideti thread-ul,este o comparatie absurda.Nu ai ce sa compari.Logan-ul este in clasa cu Polo nu cu Golf.
                  sigpic

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google